BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
MEDYA

Aile Bakanlığı Nihat Doğan için harekete geçti! Hadım edeceksin demişti

Aile Bakanlığı, iki gün önce 11 ve 17 yaşındaki kız çocuklarını evinde alıkoyduğu gerekçesiyle ifadesi alındıktan sonra serbest kalan Nihat Doğan için harekete geçti.

Türkücü Nihat Doğan, iki gün önce 11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla önceki gün gözaltına alınıp, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Buket Aydın'la Kanal D Haber'in önceki gün ortaya çıkardığı bu haberin ardından özellikle sosyal medyada Nihat Doğan'a büyük tepki gösterilmişti.

EVDE BAŞBAŞA 45 DAKİKA: İddiaya göre Nihat Doğan yaşları küçük iki kızı eve çağırdı. Küçük kızlarla sadece fotoğraf çektirdiğini söyleyen Nihat Doğan, daha sonra verdiği ifadesinde kahve içmeye davet ettiğini söyledi. Daha sonra kızlarla televizyon izlediğini söyleyen Nihat Doğan 40- 45 dakika yalnız kaldığını ifade etti.

''BUNLARI HADIM ETMEYECEKSİN DE NE EDECEKSİN'' DEMİŞTİ: Nihat Doğan'ın, 2017 yılında İzmir'in Dikili ilçesinde özel ortaöğretim erkek öğrenci yurdunun temizlik görevlisinin cinsel istismarı sonrasında sarf ettiği cümleler akıllara geldi. Nihat Doğan, Aralık 2017'de yayınlanan programda şunları söyledi:

“Sözün bittiği yer. Çocukları öğretmenden mi koruyacağız, hizmetliden mi koruyacağız? Sapıklığa hizmet etmiş. Biz kimi kimden koruyacağız? Bizim görevimiz insanları, sapıktan, caniden, gaddardan koruyacağız. Biz eğer çoluk çocuğu öğretmenden, hizmetliden de koruyacaksak kıyamet kopsun. Başıma ağrı girdi ya! İkisiyle de kendi isteğiyle oldu demiş. Ulan 12 yaşındaki çocuğun isteği mi olur, namussuz adam! Ya bunları hadım etmeyeceksin de ne edeceksin güzel kardeşim.”

AİLE BAKANLIĞI HAREKETE GEÇTİ: Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bahse konu çocukların yaşlarının 18’den küçük olması üzerine soruşturmaya dahil olmak için harekete geçti. Bakanlık yetkililerinin aile ile irtibata geçtiği öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler