BIST 9.493
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.488,15
HABER /  MEDYA

Ahmet Taşgetiren'den Erdoğan iddiası

Gazeteci yazar Ahmet Taşgetiren, son operasyonlarla Erdoğan efsanesinin bitirilmeye çalışıldığını iddia etti.

Abone ol

Gazeteci yazar Ahmet Taşgetiren, İstanbul merkezli rüşvet ve yolsuzluk operasyonuyla Erdoğan'ın hedef haline getirilmeye çalışıldığını söyledi. Gezi olaylarından itibaren bu tür oyunların arkasında uluslararası güçlerin bulunduğuna ilişkin önemli emarelerin bulunduğunu anlatan Taşgetiren, yolsuzluk iddialarıyla Erdoğan efsanesinin bitirilmeye çaşıldığını savundu.

Ahmet Taşgetiren, cemaate yakın Bugün gazetesinden ayrıldıktan sonra Erdoğan'dan yana tavır aldı, isim vermeden cemaati eleştirdi. Erdoğan'ın bu tür operasyonlarla hedef haline getirilmeye çalışıldığını söyleyen Taşgetiren, Erdoğan efsanesinin bitirilmeye çalışıldığını iddia etti. İşte Taşgetiren'in Kanal 24'teki o sözleri;

"Sayın Başbakan'ın hedef alındığını görmemek mümkün değil bu operasyonun. Onun için iç ve dış boyutu var. Sayın Başbakan bir istiklal mücadelesi niteliğinde tanımlıyon kendi duruşunu ve bu operasyon karşısındaki tavrını. Bu operasyonun, arkasında bulunduğu düşünülen çevrelerin çok yanlış bir yerde durduğunu, var oluş misyonlarına yakışmadığını anlatmaya çalışıyor. Şahsen bende böyle anlatmaya çalışıyorum. 

"ERDOĞAN EFSANESİ BİTİRİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Şimdi Başbakan'ın etrafında dolanan bir şekilde orayı vurulabilin algısı oluşturmaya çalışan bir operasyondan bahsediyoruz. Başbakan 12 ise 12'nin etrafına ateş ediliyor yorumları yapılıyor. Böyle bir hedef var. Tayyip Erdoğan efsanesini bitirmek, tartışılır hale getirmek, vurulabilir hale getirmek, dövülebilir hale getirmek gibi bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Sayın Başbakan'ın söylediği gibi uluslararası bir hesap varsa, Gezi'den beri bu hamleleri böyle algılıyor. Bu algıları güçlendirecek emareler var.