BIST 9.465
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.488,52
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Ahmet Hakan'dan CHP'ye tokat gibi yazı

Ahmet Hakan, CHP'li vekil Elif Doğan Türkmen'in 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla ilgili CHP'ye fena çattı.

Abone ol

CHP Adana Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı üyesi Elif Doğan Türkmen'in sınırsız haberleşme gideri, gündemdeki yerini koruyor.

TBMM'nin bütçesinden karşılanan ve 13 ayda 2 milyon lirayı aşan Türkmen'in iletişim faturasıyla ilgili tartışmalar tüm hızıyla sürüyor. Türkmen'e yönelik eleştirilere, CHP'lilerin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin elektrik faturasıyla savunma yapması, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'ı kızdırdı.

"KİMBİLİR NE SARAYLAR YAPAR BUNLAR"

CHP'nin bu durumdan hiç gocunmamasına tepki gösteren yazar, bu konuyu ele aldığı bugünkü köşesinde "iktidara geldiklerinde... Kim bilir ne saraylar, ne kâşaneler yapar bunlar." diye yazdı. Sözü daha fazla uzatmıyor ve Hakan'a kulak veriyoruz:

"MİLLETVEKİLLERİNİN 1 milyon 200 bin liralık haberleşme faturasıyla ilgili olarak kendilerini şöyle savunuyor CHP’liler:
“Siz bizimkinin faturasını bırakın da asıl Saray’ın elektrik faturasına bakın.”

Saray olmasa, Saray’ın elektrik faturası olmasa... Savunma yapamayacak duruma düşecekler. Şu sakatlığa bakar mısınız? Yapılan bir yanlışı, bir başka yanlışla savunmaya kalkıyorlar. Sanki iki yanlış bir doğruyu götürür oyunu oynar gibi.

Şu sakilliğe bakar mısınız? Çıkıp da “Olmaz böyle şey!” diyemiyorlar, “Bu durumda biz Saray’ın elektrik faturasını nasıl eleştirebiliriz” diyemiyorlar, “Herkes yapar, biz yapamayız” demiyorlar.

Bunun yerine... “Onlar da yapıyor, biz de yapıyoruz, mesele etmeyin” diyorlar. Şu garabete bakar mısınız? Muhalefetteyken halkın sırtına bu kadar büyük bir faturayı yüklüyorlar ve bundan da hiç gocunmuyorlar.

İktidara geldiklerinde... Kim bilir ne saraylar, ne kâşaneler yapar bunlar."

CHP'li vekilin ocak ayı faturası da şok etti

CHP'den 1.2 milyon liralık faturaya yeni açıklama!