BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.436,24
HABER /  MEDYA

Ahmet Hakan'dan Acun Adriana Lima aşkına bomba yorum

Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan bugünkü yazısında Adriana Lima ve Acun Ilıcalı hakkındaki aşk dedikodusu fena tiye aldı.

Abone ol

Acun Ilıcalı ve Adriana Lima'nın aşk yaşadığı ve yakın zamanda evlenecekleri haberi gündeme bomba gibi düştü. Müzmin bekar Ahmet Hakan ise köşesinden bu duruma dokundurmadan geçmedi.

Ahmet Hakan, Acun Ilıcalı ve Adriana Lima'nın evlilik haberinin herkese umtu olduğunu yazdı. Öncesinde ise Sırrı Süreyya Önder'in İdris Naim Şahin için zamanında söylediği şu sözü hatırlattı: 

"İdris Naim Şahin'in İçişleri Bakanı olması halka umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Sayın İdris Naim Şahin İçişleri Bakanı olduysa ben de her şey olabilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?"

İşte Sırrı Süreyya Önder'in bu sözlerini Acun ve Adriana Lima için çevirip, durumu biraz da tiye alan Ahmet Hakan bakın ne dedi?

"Acun'un Adriana Lima ile evleneceğine dair çıkan rivayetler, halkımıza büyük umut vermiştir. Çünkü herkes, 'Acun, Adriana Lima ile evleniyorsa... Ben de herkesle evlenebilirim' duygusuna kapılmıştır. Bu Cumhuriyet'in bunu başarmış olması az şey mi?"