BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,87
ALTIN 2.431,83
HABER /  GÜNCEL

Ahmet Çakar'dan bomba Beşiktaş iddiası

Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan Beşiktaş ile ilgili şok iddia...

Abone ol
Eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar'dan Beşiktaş ile ilgili şok iddia...

Beyaz TV'de yayınlanan Göktuğ Sevinçli'nin sunduğu, Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumculuk yaptığı "Derin Futbol" programına Çakar'ın iddiaları damgasını vurdu.

Rotahaber.com sitesinin derlediği habere göre Ahmet Çakar, önümüzdeki günlerde açıklanacak iddianamede yer alacak ek tapelerin Beşiktaş'ın sıkıntılı duruma düşürebileceğini iddia etti.

Kütahyalı'nın "Hocam sen bir şeyler biliyorsun, söyle" sözlerinin ardından Çakar, "Ben yalan yalan söyleyemem. Sıkıntı var. Özellikle bizi şuanda Avrupa'da temsil eden kulüplerimizden bir tanesiyle ilgili sıkıntı var. Bu Trabzon değil." dedi.

Gönlünün içeride tutuklu bulunan spor adamlarının aklanmasından yana olduğunu belirten Çakar, "Bir tarafta Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu ve İlhan Eşioğlu içeride; bir taraftar Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu içeride. Birinin takımını Avrupa'da koşuyor, birinin ki koşturulmuyor. Bu ihlal tape sayısına göre olmaz. Ortada suç varsa tektir. Asıl büyük kaos bundan sonra başlayacak." ifadelerini kullandı.

Rasim Ozan Kütahyalı ise Çakar'ın sözlerinin ardından "Hocanın bahsettiği takım Beşiktaş. İddianame geldikten sonra Beşiktaş adına sıkıntılar çıkarabilir" ifadelerini kullandı.