BIST 10.899
DOLAR 32,20
EURO 34,94
ALTIN 2.453,09
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Ahlak kırıntısı varsa o koltukta oturmaz

Kemal Kılıçrdaoğlu partilileriyle bir araya geldiği Karaman'da birkez daha köstebek iddiası ile ilgili açıklamalarda bulundu İşte onun o sözleri...

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partilileri ile biraraya geldiği toplantıda köstebek olduğunu iddia ettiği Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a birkez daha yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Köstebek olan kişinin koltukta oturmaması lazım. İnsanda ahlak kırıntısı varsa, bu kadar olaydan sonra o koltukta oturmaz" dedi.

Karaman'da Yunus Emre Konferans Salonu'nda partilileriyle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Deniz Feneri soruşturması kapsamında gündeme getirdiği "köstebek" iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "Ekonomide, zamları gizlemek için günceleme yapıyorlar. Siyatte de güncelleme yapıyorlar. Deniz Feneri'nde de güncelleme yapıyorlar. Köstebek olan kişinin koltukta oturmaması lazım. İnsanda ahlak kırıntısı varsa, bu kadar olaydan sonra o koltukta oturmaz. O koltukta oturduğunuz zaman siyaseti kirletirsiniz. Türk siyasetinin kirlenmeye değil, temizlermeye ihtiyacı var" diye konuştu.