BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.429,52
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Ağaoğlu Tiyatro topluluğu perde dedi

Bir grup tiyatro gönüllüsü Ağaoğlu çalışanınca kurulan Ağaoğlu Tiyatro Topluluğu, Oktay Arayıcı’nın kaleme aldığı Rumuz Goncagül adlı oyunu üçüncü kez sahneye koydu.

Abone ol

Ağaoğlu Şirketler Grubu üst yönetiminin desteğiyle şirket çalışanlarınca kurulan Ağaoğlu Tiyatro Topluluğu, iş dışında kalan zamanlarda hazırlandıkları ve daha önce Kadıköy Belediyesi ile Kenter Tiyatrosu’nda sahneledikleri Rumuz Goncagül adlı oyunla, bu kez bu kez 1.200 kişilik bir seyirci kitlesinin karşısına çıktı.

19 Mart 2011 Cumartesi akşamı saat 20:00’da Maslak TİM Gösteri Merkezi’ndeki oyunu, İş, sanat ve medya dünyasından yaklaşık 1.200 özel davetli izledi. Ağaoğlu üst yönetiminin yanı sıra Türk Tiyatrosunun usta isimlerinden Zihni Göktay da oyunu izleyenler arasında yer aldı.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu çalışanlarının heyecanla başladıkları Tiyatro serüvenini sahiplendiklerini ve büyük bir ciddiyetle yürüttüklerini belirterek; “İki yıl önce bu öneri çalışanlarımız tarafından önümüze getirildiğinde memnuniyetle kabul ettik ve destekledik. Onlar da güvenimizi boşa çıkarmadılar ve işlerinde olduğu gibi sahnede de başarılı oldular. Tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.