BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.508,67
HABER /  GÜNCEL

Ağabeyi kız kardeşini kaçırıp...

Duyanların kanını donduran olay İstanbul'da yaşandı. Özlem Aydın ile Murat Yılmaz'ın aşk cinayetine kurban gittiği anlaşıldı.

Abone ol

 İstanbul'da yaşayan ve eşiyle aralarında geçimsizlik bulunan 1 çocuk annesi Özlem Aydın (24), bir süre önce telefonda tanıştığı, Samsun'da yaşayan Murat Yılmaz'a (19) aşık oldu.

Ardından çift, Murat Yılmaz'ın İstanbul'a gelmesiyle yüz yüze görüştü. Eşinden ayrılmaya karar veren Özlem Aydın evi terk ederek Samsun'a gitti.

Durumu öğrenen Aydın'ın ağabeyleri, "aileyi tanıma" bahanesiyle genç kadının peşinden gitti.

Turan Aydın İstanbul'a geri dönerken, Mevlüt Aydın ise birkaç gün daha kaldı. Bir Sabah Mevlut Aydın'ın kahvaltı bahanesiyle dışarı çıkardığı sevgililer geri dönmeyince Yılmaz'ın ailesi polise başvurdu.

agabeyi-kacirdi-kocasi-oldurdu-5745254.jpeg

MOBESE kayıtlarına göre sevgililerle Mevlut Aydın'ın bindikleri Otomobil, o gün saat 12.00'da Samsun'dan çıkmış, son olarak Kastamonu'nun Tosya ilçesinde görülmüştü. 8 gün sonra Tosya'da ormanlık alana hayvan otlatmaya giden yaşlı bir kadın, çürümeye başlayan cesetlerini buldu. İstanbul'da yakalanan Özlem Aydın'ın kocası Süleyman Aydın, "Eşimin Murat Yılmaz ile gönül ilişkisi vardı. Ben de öldürdüm" dedi.

Murat Yılmaz'ın ağabeyi Selami Yılmaz, "Özlem eski eşinden boşanmak için dava açacaktı. Ama ağabeyi planlı bir şekilde ikisini de götürüp Özlem'in kocasına teslim etti. O da kardeşimi ve eşini hunharca katletti. Cesetler bulunduğunda Özlem Aydın'ın elleri arkadan bağlıymış ve ensesinden tek kurşunla vurulmuş. Kardeşim de başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden kurşunlanmış, Yani tam bir infaz gerçekleştirmişler. Özlem'in ağabeyleri ortadan kayboldu. Kendi kardeşlerini ve benim kardeşimi kurbanlık koyun gibi ölüme götürdüler. Onların da bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi.