BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Afyon hava durumu Konya-Afyon yol durumu

AFYON hava durumu nasıl, Konya-Afyon yol durumu son durum nasıl. Afyon'da kar yağışı yüksek kesimlerle zaman zaman etkisini arttırırken don olayı sürücülre zor anlar yaşatıyor. Afyon'da hissedilen sıcaklık -6. Yolda oluşan don olayları ise Konya-Afyon yolu arasında sürücüleri zorluyor.

Abone ol

AFYON hava durumu kar yağışı yüksek kesimlerde yer yer etkili olurken dondurucu soğuk bugün etkisinni daha da çok hissettiriyor. Konya-Afyon yolunda meydana gelen don olayı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yetkililer Afyon-Konya arasında seyir halinde olan sürücüleri don olaylarına karşı uyarıyor. 

YOĞUN KAR YAĞIŞI UYARISI: Yağışların Hakkari çevreleri ve Van'ın güney kesimlerinde yoğun kar (20-50 cm) şeklinde olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (buzlanma ve don olayına bağlı olarak ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in iç kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli(40-60 km/sa) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ZİRAİ DON UYARISI: Zirai faaliyetlerin devam ettiği Marmara, Ege ve Batı Akdeniz kıyı kesimlerinde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer hafif zirai don riski olduğundan meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.