BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Afrin'deki hedefler ÇNRA ile vurulma anı!

Zeytin Dalı Harekatı'nın 21. gününde Eşkan, Cukali Favkani, Nisriyye ve Dükkan köyleri, YPG'li teröristlerden temizlendi. Terör hedefleri tank, obüs ve ÇNRA'larla vuruluyor.

TSK ve ÖSO, Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in batısındaki Nisriyye ve Dükkan köylerini PYD/PKK'dan temizledi. 21'inci güne girilen harekâtta, etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1062 oldu. Afrin'deki terör hedefleri tank, obüs ve ÇNRA'larla vuruluyor. Haber kanalları sınırda yayın yaparken terör örgütüne yönelik atışlar da kameralara takıldı.

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle
Etiketler