BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Afişlere çirkin saldırı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çanakkale’de çeşitli noktalara asılan afişleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişiler...

Abone ol

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çanakkale’de çeşitli noktalara asılan afişleri, kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce tahrip edildi.
10 Ağustos Pazar günü yapılacak ve ilk defa halk tarafından cumhurbaşkanının seçileceği seçimler öncesi AK Parti tarafından şehrin çeşitli bölgelerinde asılan, cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın afişleri, kimliği belirsiz kişilerce tahrip edildi. AK Parti İl Başkanı Muzaffer Kutlu, “Başbakanımızın afişlerine yapılan çirkin saldırılar barışın kenti diye lanse ettikleri şehrimize yakışmamıştır. Aslında daha önceden de görmeye alışık olduğumuz, muhalefetin karalayıcı, iftiracı, zarar verebilen siyaset üslubuna denk düşen, neredeyse her seçim döneminde karşılaştığımız bu tablo bizleri pek de şaşırtmamıştır. Siyasi görüşleriniz farklı olabilir. Ancak tepkiler, billboardlardaki afişleri yırtarak, boya atarak değil, sandıkta gösterilmelidir. Demokraside tepkinizi göstereceğiniz en doğru yer de sandıktır” dedi.
Kutlu, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.
(İHA)