BIST 9.901
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.459,62
HABER /  GÜNCEL

Adnan Oktar'ın gözaltı görüntüleri ilk açıklama geldi

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve destekçilerine yönelik sabaha karşı operasyon başlatıldı. Emniyet, 5 ilde başlatılan operasyonun 235 kişi hakkında olduğunu bildirdi. Adnan Oktar, operasyonla ilgili yaptığı ilk açıklamada "Kırgın değilim ama şaşkınım" dedi. Oktar'ın gözaltı görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde Oktar ellerinde kelepçeyle görülüyor.

Abone ol

Kamuoyunda yayınladığı videolar ile tartışma konusu olan Adnan Oktar ve yaklaşık 235 destekçisinin gözaltı kararı verildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan ilk açıklamada "Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyon başlatılmıştır" denildi. Emniyet, 235 şüpheliye yönelik operasyon yürütüldüğünü bildirdi. Emniyet, Adnan Oktar ve destekçilerine 'cinsel saldırı, siyasi ve askeri casusluk, inanç istismarı' suçlamalarının yöneltildiğini açıkladı.

KORUMALARI POLİSE DİRENDİ:  Oktar ve korumalarının polise direndikleri de gelen bilgiler arasında. Ayrıca, Oktar'ın canlı yayınlarını yapan A9 TV operasyon düzenlenen yerler arasında.

ADNAN OKTAR: ERDOĞAN VE SOYLU BİLMİYOR: İlk açıklamasını yapan Adnan Oktar, şu ifadeleri kullandı: "İngiliz istihbaratı uzun süredir bize operayon yapılmasını istiyor. Bu konuda Türkiye'ye heyet gönderildi. Tayyip Bey'in İngiltere ziyareti sırasında da bu talep kendisine iletildi.

ADNAN OKTAR'A KELEPÇE: Adnan Oktar, bu açıklamayı yaparken yolda olduğunu ve hakkında bir gözaltı kararı olup olmadığını bilmediğini söyledi. Oktar da ilerleyen dakikalarda gözaltına alındı. Adnan Oktar ve destekçilerine yönelik operasyonda gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Adnan Oktar'ın kedicikleri böyle gözaltına alındı operasyondan karelerAdnan Oktar'ın kedicikleri böyle gözaltına alındı operasyondan karelerAdnan Oktar'ın kedicikleri böyle gözaltına alındı operasyondan karelerAdnan Oktar'ın kedicikleri böyle gözaltına alındı operasyondan karelerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

SAYIN CUMHURBAŞKANIMI BİLGİLENDİRİYORUM: Adnan Oktar'ın televizyon kanalı A9'da programlar yapan Hüma Babuna isimli kişi de sosyal medya hesabından opersayon bilgisini doğrulayarak şu ifadeleri kullandı: "Şu anda bütün Adnan Oktar hocam ve arkadaşlarımın evlerine polis baskını var. İngiliz derin devletinin oyunu bu son zamanlarda yaptığımız faaliyetler neticesinde oluyor. Allah tuzaklarını başlarına geçirsin.

ALLAH TUZAKLARINI BAŞLARINA GEÇİRSİN: Şu anda bütün Adnan oktar hocam ve arkadaşlarımın evlerine polis baskını var İngiliz derin devletinin oyunu bu son zamanlarda yaptığımız faaliyetler neticesinde oluyor Allah tuzaklarını başlarına geçirsin.

Adnan Oktar kimdir nereli hangi ülkenin casusu? Adnan Oktar kimdir nereli hangi ülkenin casusu? Adnan Oktar kimdir nereli hangi ülkenin casusu? Adnan Oktar kimdir nereli hangi ülkenin casusu? HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

İNGİLİZ DERİN DEVLETİNİNİN KOMPLOSU BU: Sayın Cumhurbaşkanımı buradan bilgilendiriyorum şu anda yine İngiliz derin devletinin bir komplosuyla karşı karşıyayız Adnan Oktar Bey’in ve arkadaşlarının bulunduğu evkere polis baskını oluyor komplolara karşı müdahalesini istirham ediyorum."

Sayın Cumhurbaşkanımı buradan bilgilendiriyorum şu anda yine İngiliz derin devletinin bir komplosuyyla karşı karşıyayız Adnan Oktar Bey’in ve arkadaşlarının bulunduğu evkere polis baskını oluyor komplolara karşı müdahalesini istirham ediyorum.

Adnan Oktar'a dev operasyon! Şok suçlamalar

Adnan Oktar'ın kediciklerinin seçim kararı