BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.407,43
HABER /  GÜNCEL

Adidas basın lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi

Dünya Kupası resmi sponsoru ve malzeme tedarikçisi Adidas, Brezilya’da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası öncesi basın lansmanını İstanbul’...

Abone ol

Dünya Kupası resmi sponsoru ve malzeme tedarikçisi Adidas, Brezilya’da düzenlenecek olan 2014 Dünya Kupası öncesi basın lansmanını İstanbul’da gerçekleştirdi. Lansmanda 3 farklı krampon koleksiyonu görücüye çıkarıldı.
Adidas’ın, Rönesans Biz Plaza’da bulunan genel merkezinde düzenlenen basın toplantısına çok sayıda basın mensubu katıldı.
Adidas İletişim Müdürü Özlem Onay Ardıyok, Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası öncesi Adidas olarak hazırlıklarını anlatarak, “Samba Pack, Earth Pack ve Battle Pack olarak adlandırdığımız 3 farklı krampon koleksiyonu ile Dünya Kupası’na hazırız. Koleksiyonlarımızın içinde Lionel Messi, Mesut Özil, Kaka ve Alves gibi Dünya yıldızlarının kullandığı hız, güç, enerji ve şıklık içeren kramponlarımızla Dünya Kupası’nda yer alacağız” dedi.
Ardıyok, Adidas olarak Brezilya 2014 Dünya Kupası’nda mücadele edecek ülkeler arasında Arjantin, Almanya, İspanya dahil olmak üzere toplam 9 farklı ülkenin resmi sponsorluğunu yapacaklarını söyledi.
Lansman, video ve görsellerin tanıtımın ardından sona erdi.
(İHA)