BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,84
ALTIN 2.441,95
HABER /  DÜNYA

Adana Demirspor’da transfer

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Körfez Futbol Kulübü’nden Özgür Çelik’le anlaştı. 27 yaşındaki Özgür, stoper-libero mevkiinde göre...

Abone ol

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Körfez Futbol Kulübü’nden Özgür Çelik’le anlaştı. 27 yaşındaki Özgür, stoper-libero mevkiinde görev yapıyor.
Tesislerde, kendisini mavi-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye 2 yıllık imzayı atan Özgür, ”Öncelikle böylesine köklü bir camiaya beni getiren, başta Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Coşkulu ve ateşli bir taraftar grubuna sahip olan Adana Demirspor’un formasını terleteceğim için onurlu ve gururluyum. Ben de bu imzayı attığım için taraftarlarımız gibi coşku ve ateş doluyum. Bir an önce sahaya çıkıp onların coşkusunu paylaşmak istiyorum. İnşallah hep birlikte el ele vererek, Adana Demirsporumuzu hak ettiği yere çıkaracağız” dedi.
Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Avukat Müslüm Susar, takımda eksik buldukları bölgeye çok titiz bir şekilde takviye yaptıklarını söyledi. Susar, “Amacımız Süper Lig’dir. Bu nedenle Başkanımız Mustafa Tuncel önderliğinde şampiyonluk doğrultusunda çalışıyoruz. Transferlerimizi de takımdaki dengelere göre yapıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun, merak etmesin. Takımımızı hedefe, yani şampiyonluğa taşıyacak futbolcu kadrosu oluşturuyoruz” diye konuştu.
(İHA)