BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.408,08
HABER /  GÜNCEL

Adamı delirten kene hikayesi!

İstanbul Okmeydanı'ndaki bir dükkan sahibi çekyatta yakaladığı keneyi inceletmek istedi... Bakın başına neler geldi?

Abone ol

İstanbul Okmeydanı’ndaki bir dükkanda bulunan kene, ülkemizde kene illetinden kurtulmanın pek de kolay olmadığını ortaya koydu... İşte size yılan hikayesine dönen bir kene hikayesi...

Okmeydanı'nda bir dükkan sahibi olan Cengiz Kavak, kullanmadığı dükkanını boşaltmak istedi... Önce dükkandaki çekyatı dışarı çıkardı.

Tam bu sırada çekyat üzerinde gördüğü kenelerden birini kutuya koyarak test için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderdi.

UZMANLAR YARDIM İSTE DEDİ

Hastaneden çıkan rapor kenenin tehlikeli olabileceğine işaret ediyordu... Uzmanlar, Kavak’a yetkili kurumlardan yardım istemesini tavsiye etti.

Cengiz Kavak, bunun üzerine hemen polisi aradı... Polisler Kavak'ı belediyeye yönlendirdi.

POLİSLER BELEDİYEYE YÖNLENDİRDİ

Kavak, polislerin dediğini yaptı, belediyeyi aradı. Belediye yetkilileri ilaçlama için 60 TL istedi... Kavak, ''Siz yeter ki gelin ben 60’dan daha fazla vereceğim’' dedi. Bu kez belediye yetkilileri parayı bankaya yatırması gerektiğini söylediler. Cengiz Kavak, ''Pazar günü açık banka nereden bulayım?'' diye kızarak telefonu kapattı.. Ardından başka yerleri de arayıp yardım isteyen Kavak, çağrısına hiçbir yardım alamadı...

Bu sırada keneler yayılmaya başlamıştı. Yetkililere kızan Kavak çareyi koltuğu yakmakta buldu... Mahalle sakinlerinden de yardım alan Kavak, tiner dökerek çekyatı ateşe verdi.