BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,14
HABER /  MEDYA

Acun'dan Survivor'da sigara içen Damla'ya kapak!

Survivor'da Damla Can'ın sigara içerken kameralara yakalanması olay olmuştu. Olayın hemen ardından Damla'nın sigara videosu hakkında açıklama yapan Acun yarışmacıları sert bir dille uyarmıştı.

Abone ol

Survivor'da Damla Can'ın sigara içerken yakalanması ve o görüntülerin kısa sürede sosyal medyada yayılması gündem olmuştu. Tartışılan olaydan sonra Acun Ilıcalı ciddi bir açıklama yapmış ve yarışmacıları ve Damla Can'ı sert bir dille eleştirmişti.

ÇOK EFKARLANMIŞSIN BELLİ"

Damla Can'ın, kaybettikleri ödüller için çok üzüldüğünü, özellikle Amerika ödülünün ardından uzun süre kendine gelemediğini belirttiği esnada araya giren Acun Ilıcalı, "Çok efkarlanmışsın belli" diyerek, gönüllüler takımı yarışmacısına tartışmaya neden olan görüntüleri hatırlattı.

 ACUN SERT BİR DİLLE UYARMIŞTI!

Kısa bir açıklama yapmam gerekiyor. Gönüllüer takımı kaybedilen oyun sonrası izin verilmeyen şeyleri elde etmeye çalışmış. Kaybedebilirsiniz, dayanamıyor olabirisiniz ama kurallar dahilinde böyle bir şey yapamıyorsunuz. Bunu engellediğimizi düşünüyorduk ama Damla'yı engelleyemediğimizi dün görüntülerde gördük.

Bu konuda bütün takımı son kez uyaralım. Oyun kaybedebilirsiniz, çok zor durumda olabiirsiniz ama böyle hamlelerde bulunamazsınız. Ünlüler takımında da böyle bir duruma rastlamıştık Nagihan yapmıştı, ama uyardık o da gerekeni yaptı.

Bundan sonra son uyarımız olsun normal sistemin dışında herhangi bir yerden bir şeyler elde etmeye çalışmayın. Ödülü kazanırsanız kazanıyorsunuz, erzagınız da belli. Onun dışında bir şey yok. Ayı şekilde Ünlüler içinde geçerli bu durum birkaç kez onlarda bu durumu yaşadı.