BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,91
HABER /  MEDYA

Acun neden kimseyi diskalifiye etmiyor?

Survivor geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeni sezonda da en çok izlenilen programlar arasında listede başı çekmeye devam ediyor. Peki Survivor'da yaşanan tartışmalar neden şimdiye kadar hiçbir yarışmacının diskalifiye olmasına neden olmadı.

Abone ol

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ederken adada son dönemlerde yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Acun Ilıcalı'nın yarışmacıların arasındaki bu kavga ve hakaret dolu görüntülerden hoşlanmadığı biliniyor. Peki bir türlü bitmek bilmeyen bu kavgalara rağmen neden yarışmacılardan hiçbiri diskalifiye olmadı.

Acun bu konuya ilişkin düşüncelerini geçtiğimiz günlerde kendi kanalında yayınlanan bir programda dile getirmişti.

ADEM'İ KESİN BİR DİLLE UYARDI

Son yayınlanan bölümde ödül oyunu sırasında Ünlüler takımından Furkan ile Adem'in küfürleşmeye varan tartışması sonrası Ada Konseyi'nde Acun Ilıcalı rüzgarı esti. Ilıcalı bu tip sözlü ve fiziki durumlardan hoşlanmadığını dile getirerek küfür eden Adem'i sert bir dille uyardı.

NEDEN KİMSE DİSKALİFİYE EDİLMİYOR?

Dün gecenin ardından sosyal medyada konuşulan konulardan biri de Survivor'da yaşanan bunca olaya rağmen neden kimsenin elenmediği idi. Bilindiği gibi bu yıl yarışmada çok sayıda şiddetli kavga ve küfürleşmeler yaşanmış buna rağmen yarışmadan ayrılan tek isim açlığa dayanamadığını iddia eden Eser West olmuştu.

HAYALLERİNİ BİTİRMEK İSTEMİYOR

Oysa Acun Ilıcalı bu soruya ilişkin cevabını daha önce vermişti. Ünlü televizyoncu yarışmacılar arasındaki fiziki ve sözlü tacizlere asla taviz vermek istemediğini belirtmişti. Buna rağmen yaşanan gelişmeler sonrası bir yarışmacıyı diskalifiye etme söz konusu olduğunda ekip olarak karar aldıklarını ve mümkün olduğunca yarışmada kalınması noktasında çabaladıklarını aktarmıştı. Ilıcalı bunun nedenini ise hayalleri olan yarışmacıların elinden bu hayali hemen almanın doğru olmadığına dikkat çekmişti.