BIST 9.983
DOLAR 32,41
EURO 34,83
ALTIN 2.431,53
HABER /  MEDYA

Acun Adriana'dan sonra gözünü 'Bu Tarz Benim'e dikti!

İsmi Adriana Lima ile yaşadığı aşk iddiası ile yeniden en çok konuluşulanlar listesine giren Acun Ilıcalı Bu Tarz Benim'in peşine düştü.

Abone ol

Son günlerde adı basketbolcu kocası Marko Jaric'ten boşanan dünyaca ünlü manken, top model Adrima Lima ile anılan Zeynep Ilıcalı ile evli olan Acun Ilıcalı şimdi de sevilen yarışma Bu Tarz Benim'in peşine düştüğü iddia edildi.

bu-tarz.jpg

Jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu reyting rekormeni yarışma Acun'un hedefinde.

ACUN'DA BÜYÜK TEKLİF

Show TV ekranlarında hafta içi her gün ve cumartesi akşamları yayınlanan Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, Uğurkan Erez ve İvana Sert'in oturduğu Bu Tarz Benim, reyting sıralamasında birinciliği kaptırmıyor.

Yarışmanın büyük ilgi görmesiyle gelen tekliflerin arkası kesilmiyor. İşte o tekliflere yenisi eklendi

TV8'i satın alan Acun Ilıcalı, Show TV'de yayınlanan 'Bu Tarz Benim' programını kanalına transfer etmek için teklif sunduğu iddia edildi.

adriana-lima-ve-acun-ilicali-aşki.jpg

Fakat programın Show tv ile olan sözleşmesi devam ettiği için anlaşma henüz gerçekleşmedi. Ancak görüşmeler hala sürüyor. 

BU TARZ BENİM'İN YENİ  SEZON BOMBASI

Bu Tarz Benim yeni sezon adaylarını tanıttı. Yeni yarışmacılar içinde biri var ki akıllara zarar. 28 yaşında olan ve hosteslik yapan Emel Özkızıltaş cilvesi, tuhaf konuşma tarzı ve 'heee'leri ile  şaşkına çevirdi.

İvana Sert 'mimiklerin çok enteresan' diyerek Emel Özkızıltaş'daki tuhaflığı tanımlamaya çalıştı. Ancak bu söz durumu anlatmak için çok hafif kaldı.

Kemal Doğulu'nun deyimiyle biraz Banu Alkan biraz Oya Aydoğan karışımı. Hem salağı oynuyor hem seksiyi... Omuz silkmesinden, kaşının gözünün oynamasına kadar tepeden tırnağa enteresan.


BU TARZ BENİM YENİ YARIŞMACILAR - KİM NE İŞ YAPIYOR? (TIKLAYIP GÖRÜN)

Öyle ki jüri üyelerinden biri dayanamayıp 'senin kanın fazla mı kaynıyor' diyerek yarışmacının cilveler saçmasına takıldı. 'Kıyafetlerin bile önüne geçmeye' aday olan Emel Özkızıltaş, yarışmanın yeni fenomeni olmaya aday.


HEEE....

Nur Yerlitaş 'deli deliyi dakkada tanır seni tanıyamadım' diyerek genç kızın çizdiği tiplemenin gerçekliğini sorguladı.  Yanına kadar çağırıp yakından da inceleyen Nur Yerlitaş, "Enteresan bir kızsın. Resmen uçuyor musun?" diye sordu.

emel-özkiziltaş-fotoğraflari.jpg
"Efendim" sözü yerine 'he' diyen Emel Özkızıltaş, tuhaflığının da farkında. Çalıştığı hava yolunda kaptan pilotları bile ilk başta onun gerçek olmadığını rol yaptığını düşünmüşler.