BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,05
ALTIN 2.324,97
HABER /  MEDYA

Açelya Topaloğlu kimdir Güldür Güldür Show ekibine katıldı

Show TV'de ocak ayında ekrana gelmeye hazırlanan Güldür Güldür Show programının oyuncu kadrosuna Açelya Topaloğlu'nun da katıldığı öğrenildi. Peki Açelya Topaloğlu kimdir nereli kaç yaşında? Açelya Topaloğlu hangi dizilerde oynadı? İşte tüm bu soruların yanıtı...

Abone ol

Show TV'de ekrana gelen BKM'nin sevilen skeç programı "Güldür Güldür Show"un yeni bölümlerinin çekimleri başladı. Ocak ayı itibariyle seyirciyle buluşması planlanan ve Alper Kul, Doğa Rutkay, Onur Buldu, Aylin Kontente, İrem Sak, Onur Atilla gibi birçok başarılı oyuncuyu bünyesinde bulunduran programa yeni oyuncular da dahil edildi.

Emre Altuğ ve Sinan Çalışkanoğlu'nun yanı sıra, son olarak Show TV'deki 'Darısı Başımıza' dizisinde Rüya karakteriyle izleyici karşısına çıkan Açelya Topaloğlu da sevilen skeç programıyla ekranlarda olacak.

Peki Açelya Topaloğlu kimdir, nereli, kaç yaşında?

AÇELYA TOPALOĞLU KİMDİR? Açelya Topaloğlu; 19 Kasım 1986 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Çocukluktan gençlik dönemine kadar dansla hep iç içe olan oyuncu, annesinin de yönlendirmeleriyle oyunculuğa yöneldi.

2009 senesinde Müjdat Gezen Konservatuarı kazandı ve 2013 yılında mezun oldu. 2008 senesinde henüz konservatuara başlamadan ilk dizisi “Aşk Yakar”da oynadı. Konservatuar ile birlikte dizi setlerine kısa bir süre ara veren Topaloğlu, sırasıyla 2009 senesinde “Arka Sokaklar” da 2012 senesinde “Eve Düşen Yıldırım”da rol aldı. Bu dönemde ayrıca Yapı Kredi Play, Garanti Bankası, Arçelik, Koroplast gibi ünlü birçok markanın reklamlarında oynadı. 2015 yılında ilk başrolünü “Kaçak Gelinler” dizisinde “Almila” karakteriyle gerçekleştirdi. Hemen arkasından “İnadına Aşk” dizisinde başrolde Karadenizli bir kız olan “Defne” karakteriyle çok ses getirdi ve çok sayıda hayran kitlesi oluşturdu.

“Sersefil Müzikali”, “Temel İçgüdü” ve Tersine Dünya” tiyatro oyunlarıyla tiyatro severler ile buluşan Açelya Topaloğlu, son oyunu “Kadınlar Filler ve Saireler” de Vahide Gördüm ve Yasemin Conka ile aynı sahneyi paylaştı ve birçok turneye katıldı.

2016 yılında yarışma programı Görevimiz Komedi adlı programda Rasim Öztekin, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Asuman Dabak, ve Zeynep Kankonde ile birlikte jüri üyeliği yaptı. Meryem dizisinde bugüne kadar hayat verdiği karakterlerden farklı bir karakter olan Derin’i hayranlarıyla buluşturdu ve çok beğenildi.

“Arkadaşlar Arasında”, “Damat Takımı” ve “Arapsaçı” sinema filmlerinde yer alan Açelya Topaloğlu; en son “Darısı Başımıza” dizisinde Rüya karakteri ile seyircisiyle buluştu.

Show TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıShow TV'deki Güldür Güldür Show'a Emre Altuğ'dan sonra iki bomba isim daha katıldıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN