BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

'Aç Türk' bu programda makbul değil

Programın moderatörü isimsiz bir izleyiciden gelen 'Açız' mailine sinirlendi 'Türkiye'de aç yok, yoksul var' dedi.

Abone ol

Med-Cezir programının "asabi" modaratörü Latif Şimşek, Somali için yardım topladığı programda, bir vatandaştan gelen "yardım isteğine" sinirlendi. Verdiği tepkiyle program partneri Nagehan Alçı'dan tepki aldı.

'un derlediği habere göre, Med-Cezir programını sunan Latif Şimşek, Afrika'ya yardım kampanyasına destek için özel bir program yaptı. SMS ile Somali için yardım toplayan Şimşek, programa Somalili iki genci de konuk etmişti. Ancak programa damgasını vuran Somali'ye yardım değil, Latif Şimşek'ten "açım" diyerek iş isteyen bir Türk vatandaşının maili oldu.

NE HAKARET VAR NE KÜFÜR

Kimliği belirsiz bir izleyicinin gönderdiği yardım talep eden mail nedense Şimşek'i sinirlendirdi. Gayet naif bir dille yazılan mailde para dilenciliği yapılmıyor, iş yardımı rica ediyordu. Maili gönderen kişi isteğini şu sözlerle dile getiriyordu:

-"Açım, kimseye diyemiyorum, yardım isteyemiyorum, 47 yaşındayım... Aş değil, iş istiyorum. Aç yok demeyin, burada Ankara'nın göbeğinde de var. Ve söylediğiniz gibi değil kimse bize yardım etmiyor".

MODARATÖR SİNİRLENDİ, NAGEHAN KARŞI ÇIKTI

Maili yayında okuyan Latif Şimşek garip bir tepki verdi.  "Somali'ye yardım" topladığı bir gecede "yardım isteğinde bulunan vatandaşına" çıkışarak "Kardeşim bu memlekette aç yok" dedi.

Nagehan Alçı bu söz üzerine araya girerek "aç insan var" dedi... Latif Şimşek diretti "hayır bu ülkede aç insan yok Nagehan... Hayır, hayır... Bak yoksul insan var, aç insan yok..."

ZALİMLERİN DİLİ GİBİ BU...

Nagehan Alçı ise "Sevgili Latif izin verirsen ben seninle aynı yerde durmuyorum, zalimlerin dili gibi olur. Aç insan var ama açlıktan ölen yok çok şükür" dedi.

Latif Demirci ise garip tutumunu sürdürdü...
" Bu arkadaş beni bulsun, bana açlığını ispat etsin. Söz veriyorum, ben onun kendi açlığı ile birebir ilgileneceğim"

İŞTE O ANLAR