BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Abdurrahman Dilipak'tan ilginç CHP tespiti

Leman Sam'ın başlattdığı kurban tartışmasını köşesine taşıyan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, Türkiye'deki vejetaryenlerin çoğunun CHP'li olduğunu yazdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM

Şarkıcı Leman Sam'ın "Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır" sözlerini bugünkü köşesine taşıyan Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Bizdeki ünlü vejetaryenlerin isimlerine bir göz attım. Leman-Şevval Sam dışında, Harun Kolçak, Zülfü Livaneli, Ebru Şallı, Murathan Mungan, Tarkan, Merve İldeniz, Füsun Önal, Hayrettin Karaca.. Bunların tamamı CHP'li neredeyse ya hu!" dedi.


CHP İLE DOĞRUDAN İLGİSİ YOK AMA...

Dilipak, "Bu tartışmaların CHP ile doğrudan bir ilgisi yok, ama göreceksiniz bu tartışmalar CHP'yi gerecek.. O radikal vejetaryenlerin çoğu CHP'lidir.. Birileri köfteye bayılsa da "dibek döven'in 'hık' deyicisi" rolünden vazgeçmeyeceklerdir" görüşünü dile getirdi.

"Bilmediğini bilmemek kötüdür ama bir de başkalarına akıl vermeye kalkmak daha da kötüdür.
Leman hanım vejetaryen bir hayvan hakları savunucusu imiş.. Leman Sam bugüne kadar et olarak sadece balık yemiş.

BAŞLARINA BİT DÜŞSİN, EVLERİNİ PİRE BASSIN

Hayvan hakları savunucuları, hayvan olarak büyükbaş, küçükbaş grubundaki hayvanları sayıyor herhalde. Bir de kuşlar. Böceklerin hakları olmasa gerek. Başlarına bit düşsün, evlerini pire bassın da görelim.

Birçok mikrop, bakteri, virüs dediğimiz hayvancıkların eseri. Antibiyotik kullanarak faydalı zararlı bütün bakterileri öldürüyoruz..

BUNLARIN TAMAMI CHP'Lİ YA HU!

Bizdeki ünlü vejetaryenlerin isimlerine bir göz attım. Leman-Şevval Sam dışında, Harun Kolçak, Zülfü Livaneli, Ebru Şallı, Murathan Mungan, Tarkan, Merve İldeniz, Füsun Önal, Hayrettin Karaca.. Bunların tamamı CHP'li neredeyse ya hu!

Bu tartışmaların CHP ile doğrudan bir ilgisi yok, ama göreceksiniz bu tartışmalar CHP'yi gerecek.. O radikal vejetaryenlerin çoğu CHP'lidir.. Birileri köfteye bayılsa da "dibek döven'in 'hık' deyicisi" rolünden vazgeçmeyeceklerdir..

CHP'nin derdi büyük, hacca giden CHP'lisi ile mi uğraşsın, Bekaroğlu'nun genel merkeze mescid talebi ile mi?