BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Abdullah Özdoğan'dan flaş transfer

Türk radyoculuğunun önemli isimlerinden Abdullah Özdoğan, Best Medya'ya transfer oldu. Özdoğan, 1 Temmuz'da göreve başlayacak.

Abone ol
Türk medya sektörünün başarılı isimlerinden Abdullah Özdoğan, Kral Grubu'ndan ayrılıyor! Genel Yayın Koordinatörlüğü görevinden ayrılan Özdoğan, Best Medya ile el sıkıştı. Özdoğan'ın Best Medya'da Genel Müdür Yardımcısı ve Radyolar Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapacak.

Best FM,  Kral Grubu Genel Yayın Koordinatör Yardımcısı Abdullah Özdoğan’ı kadrosuna kattı. Abdullah Özdoğan, Best Medya’da  Genel Müdür Yardımcısı ve Radyolar Genel Yayın Yönetmeni olarak 1 Temmuz 2015 tarihinde göreve başlayacak.
 
Kral Grubunda ki görevinden ayrılan Abdullah Özdoğan bu kurumda yaptığı başarılı çalışmalar ile adından çok sık söz ettirmişti.
 
ABDULLAH ÖZDOĞAN KİMDİR?

İstanbul'da doğan Abdullah Özdoğan, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde yüksek lisans yapan Özdoğan, çeşitli medya kuruluşlarında muhabir ve editör olarak çalıştı. TRT'de genel müdür danışmanlığıda yapan Özdoğan, 1994 yılında ise MKE Denetim Kurulu Üyeliği'nde bulundu. Yeni Günaydın, Yeniçağ, İlkhaber, Öncü ve Saklambaç gazetelerinde köşe yazan Özdoğan, 1989 ile 2009 arasında 2000’i aşkın radyo ve tv programı yaptı. Kutyay Basın Yayın A.Ş.'de genel müdür, Kanal E Televizyonu'nda Genel Yayın Koordinatör Yardımcısı, Yeni Günaydın Grubu'nda koordinatörlük, Avrupa Yatırım Holding'te yayan koondinatörlüğü, sorumlu müdür ve yayın koordinatörlüğü, Yerel Medya Grubu, Radyo Şahin, Next Medya Grubu, Medya 2000 Grubu'nda genel müdürlük görevlerini yürüttü. Özdoğan evli ve bir çocuk babasıdır.