BIST 9.961
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.433,80
HABER /  MEDYA

Abdulhamit Bilici'den kavganın özeti

Zaman yazarı Abdulhamit Bilici, tartışmaların tasfiyelerle başladığını söyledi.

Abone ol

Zaman gazetesi yazarı Abdulhamit Bilici, AK Parti ile Cemaat arasında var olduğu ileri sürülen kavgayı 3 maddede özetledi. Bilici'ye göre kavga fişlemeler ve tasfiyelerle başladı.

Abdulhamit Bilici, Habertürk'te katıldığı televizyon programında, AK Parti ile Cemaat arasındaki kavgayı değerlendirdi. Gezi Parkı olayları ve öncesindeki fişlemelerden duyduğu rahatsızlığı dile getiren Bilici, 3 maddede 120 saniyede olayı özetleri. İşte o sözler;

"Ben üç tane mesele söylemek istiyorum arka arkaya. Kamuoyu bunlara baksın öyle değerlendirsin. Gezi olayları oldu, bu olaylarla ilgili Hizmet suçlandı. Fişlemeler ortaya çıkıyor, bunların üzerinden tasfiyeler ortaya çıkıyor. Bunlar medya üzerinden itiraf ediliyor, yalanlanmıyor.

Dershanelerin, kapatılması gündeme geliyor. Demokratik ve meşru biçimde, bu yapılmasın yasakçılığa girer, hür teşebbüse aykırı denilmesine rağmen, ısrarla kapatılması için insiyatif kullanılıyor. Sonra da kalkıp söyleniyor ki camia AK Partiye karşı deniyor. Yukarıda bunları aşağıya sıraladığın zaman ne ortaya çıkıyor. Bunun içinden çıkamıyoruz. Kim kime karşı..."

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O SÖZLER;