BIST 10.479
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.422,63

ABD'liler evlerine kapandı

ABD'liler evlerine kapandı

Abd'nin doğu kıyılarında etkili olması beklenen kasırga öncesi vatandaşlar son hazırlıklarını yapıyor. yaklaşık bir hafta sürebileceği ifade edilen fırtına için yetkililer en kötü senaryoya hazırlıklı olunması gerektiğini belirtiyor.

ABD'liler evlerine kapandı

ABD'nin doğu kıyılarında etkili olması beklenen kasırga öncesi vatandaşlar son hazırlıklarını yapıyor. Yaklaşık bir hafta sürebileceği ifade edilen fırtına için yetkililer en kötü senaryoya hazırlıklı olunması gerektiğini belirtiyor.

ABD'liler evlerine kapandı

Pazartesi günü erken saatlerde ABD'nin Doğu kıyılarını vurmaya başlaması beklenen Sandy kasırgası nedeniyle başta New York, New Jersey, Washington DC, Virginia, Maryland, Pennsylvania, North Carolina, Massachusestts olmak üzere, tüm doğu eyaletlerinde olağanüstü hal ilan edildi.

ABD'liler evlerine kapandı

Türkiye'nin New York Başkonsolosluğu, gelişimini meteoroloji verilerine göre sürdürmesi durumunda tarihin en şiddetli kasırgası olması beklenen Sandy kasırgasından etkilenebilecek Türk vatandaşlarının acil bir durum karşısında ulaşabilmeleri için 'Kriz Çağrı Merkezi' oluşturulduğunu açıkladı.

ABD'liler evlerine kapandı

Gerek duyulması halinde Dışişleri Bakanlığı Çağrı Merkezinin de aranabileceği bildirilen açıklamada, 'Kasırga süresince vatandaşlarımızın yerel makamların uyarılarını göz önünde bulundurmaları ve gereken önlemleri almaları önem arz etmektedir' sözlerine yer verildi.