BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.433,14
HABER /  GÜNCEL

ABD'den bomba Cemal Kaşıkçı iddiası!

Cemal Kaşıkçı olayı bir türlü çözülemedi. Olayla ilgili her gün yeni iddialar geliyor. Washington Post gazetesi, ABD istihbaratının yaptığı dinlemelerde, Suudilerin daha önce Kaşıkçı'yı yakalamak için plan yaptığını tespit ettiğini ileri sürdü.

Abone ol

Washington Post gazetesi, ABD istihbaratının yaptığı dinlemelerde, Suudilerin daha önce Kaşıkçı'yı yakalamak için plan yaptığını tespit ettiğini ileri sürdü.

ABD istihbaratının yaptığı bir dinlemede, Suudi Arabistanlı yetkililerin, Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı yakalamak üzere plan yaptıklarının tespit edildiği iddia edildi.

BAŞKONSOLOSLUĞA GİRİLECEK
Tüm bu gelişmeler yaşanırken bir son dakika bilgisi geldi. Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili olarak adli tıp, olay yeri inceleme ekipleri ile savcılık yetkililerinin bugün ya da yarın Suudi Arabıstan Başkonsolosluğu’na girmesi bekleniyor. Başkonsolos’un rezidansına girip girilmeyeceği ise henüz net değil. Bu konuda görüşmeler sürüyor.

KAŞIKÇI'YI KANDIRARAK SUUDİ ARABİSTAN'A GETİRELİM: Washington Post gazetesinin istihbarat kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasından önce Suudi yetkililerin muhalif gazeteciyi yakalamak üzere kendi aralarında yaptıkları görüşmeler Amerikan istihbaratının dinlemesine takıldı. Haberde söz konusu görüşmelerde Suudi yetkililerin Kaşıkçı’yı kandırarak Suudi Arabistan’a getirmeyi ve burada ele geçirmeyi planladıkları belirtildi.

ABD KAŞIKÇI'YI BİLGİLENDİRDİ Mİ: Suudi yetkililerin Kaşıkçı’yı sorgulamak için mi yoksa öldürmek için mi yakalamak istediği ve Amerikalı yetkililerin kendi vatandaşları olan Kaşıkçı’yı konu hakkına bilgilendirip bilgilendirmediği bilinmiyor.

GÜNLERDİR HABER ALINAMIYOR: Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine büyük katkıda bulunan ve Ortadoğu'nun en etkin gazetecilerinden biri olarak bilinen Washington Post yazarı Kaşıkçı, 2 Ekim'de Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğuna gitmiş, kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Cemal Kaşıkçı olayında gelişme delilleri yok eden isim ortaya çıktı

Sevil Atasoy'dan Cemal kaşıkçı açıklaması! Ceset parçalanırsa...