BIST 9.812
DOLAR 32,49
EURO 34,96
ALTIN 2.430,87
HABER /  DÜNYA

ABD ikinci şoku yaşıyor! Bu kez 10 kişi vuruldu...

İki hafta önce bilgisayar oyunu turnuvasında 9 kişinin vurulduğu ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan bir apartman kompleksinde aralarında çocukların da olduğu 10 kişi vuruldu.

Abone ol

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan bir apartman kompleksinde aralarında çocukların da olduğu 10 kişi vuruldu. Saldırganın bir apartmanın ortak alanında oyun oynayanlara silahla ateş açtığı belirtiliyor.

Polise gelen silah sesleri ihbarının ardından olay yerine intikal eden ekipler San Bernadino bölgesindeki bir apartmanda içlerinde çocukların da olduğu 10 kişiyi silahla yaralanmış bir şekilde yerde yatarken buldu.

Edinilen bilgiye göre, yaralılardan üçünün durumu ağır. Saldırının neden ve kimler tarafından gerçekleştirildiği henüz bilinmezken, silahlar da bulunamadı. Yan apartmanda yaşayan bir görgü tanığı, 15-20 el silah sesi duyduğunu belirtti. 

İKİ HAFTA ÖNCE DE 9 KİŞİ VURULMUŞTU... İki hafta önce silahlı bir şahıs Florida eyaletinde düzenlenen bir video turnuvasında 9 kişiyi vurmuş ve olay sonrasında 2 kişi yaşamını yitirmişti.