BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,79
ALTIN 2.431,28
HABER /  DÜNYA

89 yaşındaki ünlü aktör Türk gelin alıyor!

Ünlü İngiliz aktör Leslie Phillips, 89 yaşında üçüncü evliliğine hazırlanıyor.

Abone ol

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, yarın bir kez daha dünyaevine girecek olan Phillips'in, kendisinin yarı yaşındaki nişanlısı ise Türk asıllı Zara Carr.

Phillips'in sosyal hizmet görevlisi Carr ile evlenmeye, rol arkadaşı Peter O’Toole'un geçen hafta sonu 81 yaşında vefat etmesinin ardından karar verdiği belirtildi.

O’Toole'un hayatını kaybettiği gün eski dostuyla görüşmeyi planlandığı ifade edilen Phillips, "Fazla zamanım olmadığını ve tadını çıkarmak istediğimi fark ettim." diye konuştu.

Phillips, "Zara harika bir kadın. Sadece dış görünüş olarak değil. Aynı zamanda harika bir beyne sahip. Onu çok seviyorum." dedi.

basliksiz-3.20131220134628.jpg 

İKİ TRAJİK HİKAYE

Phillips'in daha önceki iki evliliği büyük trajedilere sahne olmuştu.

Ünlü aktörün 1982'de evlendiği ikinci eşi Angela Scoular, 2011'de Londra'daki evinde çamaşır suyu içerek intihar etmişti. Oynadığı James Bond filmleriyle tanınan 65 yaşındaki Scoular, bağırsak kanseriydi.

Phillips'in 1948'de evlendiği Penny Bartley'den dört çocuğu vardı. Çift; Phillips'in, ünlü avukat ve yazar Sör John Mortimer'ın üvey kızlarından Caroline ile olan ilişkisi yüzünden 1965'te boşanmıştı. Ancak Phillips, 50'li yaşlarında felç geçiren Bartley'ye bakmaya devam etmişti. Phillips, Bartley 1981'deki bir yangında hayatını kaybedene dek tekrar evlenmemişti.

Phillips ve Türk nişanlısı, Londra'nın Maida Vale semtindeki St. Marks Anglikan Kilisesi'ndeki törenin ardından West End'de düzenlenecek düğünle evlenecek. Çiftin balayı planlarıysa gizli tutuluyor.