BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.435,24
GÜNCEL

8 Mart Türkiye Gündemi yeni

8 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan sert mesajlar: Bu trenden inenler bir daha binemezler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bu davada treni terk edenleri bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz"

Hulusi Akar'dan 'yeni askerlik sistemi' açıklaması!

Yeni askerlik sistemi dağılımı bedelli askerlik, yükümlü erbaş ve erler, yedek astsubaylık, yedek subaylık ve dövizli askerlik şeklinde olacak.

TOKİ 67 şehirde yapılacak 50 bin konut projesini tanıttı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 67 şehirde yapılacak 140 projeyle yapılacak 50 bin konutun tanıtım toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Projelerin yatay mimarı esas alınarak hayata geçirileceğini vurgulayan TOKİ Başkanı Ömer Bulut "2+1 konutlar 116 bin 400 liradan başlayıp, 13 bin peşin, 388 liralık taksitiyle 240 aya kadar bir vade seçeneği bulunuyor" dedi.

Süleyman Soylu açık açık söyledi: Bundan sonra böyle olmayacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa'da terör örgütü PKK'ya yardım edip Türkiye'ye gelip tatil yapan gurbetçilerle ilgili net konuştu. Soylu, "Bundan sonra böyle olmayacak. Gereğini devlet olarak yerine getireceğiz." dedi.

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan hayatını kaybetti

Türkiye Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan, tedavi gördüğü Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan PKK uyarısı! Büyük şehirlere sızmaya çalışıyorlar

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, seçimler için aday belirleme süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Çavuşoğlu; ''PKK şehirlere, büyük şehirlere bu şekilde sızmaya çalışıyor" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler