BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.400,66
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

7 yaşında lüks otomobil sahibi oldu

Malatya'da 7 yaşındaki inşaat işçisi Abuzer Pamuk'un artık lüks otomobili var. Bu yaşta onu araba sabihi yapan ise şansı.

Abone ol

Malatya'da 7 çocuklu bir inşaat işçisi, yaptığı 30 TL'lik alışveriş ardından katıldığı çekilişte lüks bir otomobil kazandı.

Akranlar Süpermarketler'in düzenlemiş olduğu 30 TL'lik alışveriş yapanlara bir Mercedes kuponu kampanya çekilişinde Mercedes marka otomobilin talihlisi olan Abuzer Pamuk, Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu'nu ziyaret etti. Çekiliş esnasında kendisine telefonla ulaşılmayan otomobil talihlisi 7 çocuk babası Abuzer Pamuk, Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu'nu ziyaret ederek duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Akranlar Süpermarketler Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Osmanlıoğlu, "Kendimize çıkmıştan öte sevindik. 7 çocuğunuz var, artı inşaatta çalışıyorsunuz. İnşallah bu, bundan sonraki hayatınızın rahatlaması noktasında bir vesile olur. Bunun sana hayır getirmesini diliyoruz. Allah pişmanlık verdirmesin. Bizim sevindiğimiz taraf şu, bu güne kadar verdiğimiz büyük hediyeler hep ihtiyaç sahiplerine çıktı. İlk açtığımızda 3 araba vermiştik, bir tanesi berber arkadaşımıza çıkmıştı. Bir tanesi köyde görev yapan imama çıkmıştı. Bir diğeri ise, fırında çalışan arkadaşımıza çıkmıştı. Bu sene verdiğimiz araba bir bayan arkadaşımıza çıktı. Evde, Kentsel Dönüş Projesi kapsamında evi yıkılacak bir vatandaşımıza çıktı. Bu kez e ihtiyacı olan birine çıksın diye dua etmiştik" diyerek Mercedes otomobilin ihtiyacı olan birine çıkmasından son derece mutlu olduklarını söyledi.

7 çocuk babası ve inşaat işçisi olan otomobil talihlisi Abuzer Pamuk ise, otomobilin kendisine çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Akranlar Süpermarketler yönetimine teşekkür etti.