BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,02
ALTIN 2.324,18
GÜNCEL

7 Mart Türkiye Gündemi

7 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Albayrak: konkordato yüzde 50 düştü

Berat Albayrak ekonomi alanında sosyal medya hesabından önemli açıklamlar yaptı: "Konkordatolardan çıkışların hızlanması, konkordato ilanlarında yüzde 50 üzerinde düşüştü ve bir önceki aya göre 43,5 milyar TL’lik kredi büyümesi ile Şubat ayını reel sektör açısından güçlü bir performans ile geride bıraktık." dedi.

Mustafa Varank'tan yerli serum tesisine ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Osmanlı’nın ilk at üreten çiftliği olan tesisi gezdi. Tesiste hem yerli ve milli serum yapılması hem de engelli bireylere özel hizmet verilemesi Varank'ı heyecanlandırdı.

ABD Senatörü Martha McSally yıllar sonra itiraf etti tecavüze uğradım

ABD Hava Kuvvetlerinin ilk kadın savaş pilotu unvanına sahip ABD Senatörü Martha McSally, ordudaki görevi sırasında üst düzey bir subay tarafından tecavüze uğradığını belirtti.

Anlaşmasız Brexit Birleşik Krallık için en büyük risk

Birleşik Krallık Merkez Bankası (BoE) Başkan Yardımcısı Jon Cunliffe, Birleşik Krallık’ın Avrupa Birliği’nden anlaşmasız ayrılmasının Birleşik Krallık finans sektörü için en büyük riski oluşturacağı uyarısını yaptı.

Fuat Oktay'dan operasyon açıklaması

Oktay "Türkiye'ye karşı güvenlik tehdidi oluşturabilecek hiçbir faaliyete biz müsaade etmeyiz. Böyle bir şey olursa bir gece ansızın gelebiliriz diyoruz, bunu yapacağız.”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şenol Güneş yorumu

Erdoğan, Milli Takım'la anlaşan Şenol Güneş'i telefonla tebrik ettikten sonra tecrübeli hocanın yeniden ay-yıldızlı ekibin başına geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Sitene Ekle
Etiketler