BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,81
ALTIN 2.400,16
HABER /  GÜNCEL

63 STK Erdoğan dedi

Çorum’da Milli İrade Platformu adı altında bir araya gelen 63 sivil toplum kuruluşu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimleri...

Abone ol

Çorum’da Milli İrade Platformu adı altında bir araya gelen 63 sivil toplum kuruluşu, 10 Ağustos’ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı.
Turgut özal İş Merkezinde ortak bir basın açıklaması yapan 63 sivil toplum kuruluşu, Başbakan Erdoğan’a verdikleri mesajla destek çıktı. Sivil toplum kuruluşları adına bir açıklama yapan Memur Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi, milletin adamını destekleyeceklerini belirterek, “Çünkü, milletin oylarıyla seçilecek ilk cumhurbaşkanı, kadim medeniyetimizin ihyası ve yeniden büyük Türkiye davalarının öncüsü olma sorumluluğunu da üstlenecektir. Milletin oylarıyla seçilecek 12. cumhurbaşkanımız; istikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir” dedi.
Millet olarak, ilk kez doğrudan kendi irademizle cumhurbaşkanı seçeceğimiz ve siyasal tarihin akışına da etki edecek bir sürecin yaşandığını dile getiren Saatçi, 12. cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olmasını, vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescili olarak gördüklerini belirtti.
(İHA)