BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.431,84
HABER /  GÜNCEL

6 yıldır oğlunun katillerini arıyor

Adana'da 6 yıl önce yaşayan İbrahim Ateş öldürülen 11 yaşındaki oğlunun katillerinin bulunması için çalmadık kapı bırakmadı

Abone ol
Adana'da yaşayan İbrahim Ateş, 6 yıl önce elleri bağlanıp, ağzına bez parçası tıkanarak sulama kanalına atılan 11 yaşındaki oğlunun katillerinin bulunması için çalmadık kapı bırakmadı.
 
Adana merkez Yüreğir ilçesinde, babasının iş yerinin yakınlarında bisikletle dolaşırken kaybolan ve 3 gün sonra sulama kanalında cesedine ulaşılan 11 yaşındaki Mehmet Ateş'in katiline 6 yıldır ulaşılamadı.

Elleri bağlanıp ağzına bez parçası tıkanarak boğulduktan sonra sulama kanalına atılan Mehmet Ateş'in ailesi, geçen zamana rağmen katilin bulunacağına olan umutlarını yaşatmaya devam ediyor.

Baba Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, cinayetten bu yana emniyet birimleriyle çok uyumlu çalıştıklarını, herkesin üzerine düşeni yaptığını ama bir sonuca varılamadığını kaydetti.

Oğlunun katillerinin bulunması için Cumhurbaşkanı ve Başbakan'a dahi ulaştığını belirten Ateş, şunları kaydetti:

''Oğlumun katilleri hakkında bilgi vereceklere 30 bin lira ödül vereceğimi çeşitli yerlere afişler asarak duyurdum. Bu ödül halen geçerli. Geceleri uyuyamıyoruz. Gözümüz kulağımız gelecek bir haberi bekledi, çok uğraştım, çalmadık kapı bırakmadım ama bir sonuca varamadım. Kim, neden bunu benim yavruma yaptı hala anlamış değilim.''

Ateş, her gün acılarının tazelendiğini, katillerin bulunamamasının da bu acıları ikiye katladığını ifade etti.

Cinayet hakkında bilgisi olanların yardımcı olması durumunda katillerin bulunacağını belirten Ateş, ''Hepinizin evladı var, vicdanınız varsa lütfen bu olay hakkında bilgi verin. Her gün tekrar yaşadığım bu acı biraz dinsin, başkalarının da canı yanmasın'' dedi.