BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
DÜNYA

6 yaşında evlat edindiği çocukla ilişkiye girdi! Ülke ayağa kalktı

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Lauren Myres, evlat edindiği çocuğa cinsel istismarda bulundu. ABD basınında büyük yankı uyandıran üvey anne ye mahkeme bakın ne ceza verdi.

Akıllara durgunluk veren olan ABD’nin Florida eyaletinde yaşandı. 26 yaşındaki Lauren Myres eşiyle birlikte 2 yıl önce bir erkek çocuğu evlatlık edindi. Çift evlat edindikten bir süre sonra şiddetli geçimsizlik sonucu boşandı. Mahkeme ise 17 yaşında olan çocuğun velayeti 26 yaşındaki Lauren Myres verildi. Ancak bütün olaylar ise boşandıktan 9 gün sonra başladı. Üvey oğluyla cinsel ilişkiye giren anne bütün ülkenini gündemine oturdu. Mahkemeye çıkartılan üvey anne ise bakın ne ceza aldı.

ABD’nin Florida eyaletinde yaşayan Lauren Myres, eşiyle birlikte evlat edinmeye karar verdi. 2 yıl önce 15 yaşında bir erkek çocuğu evlat edinen çift, mayıs ayında ise şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı.

O tarihte 17 yaşında olan çocuğun velayeti ise 26 yaşındaki Myres’a verildi. Ancak ne olduysa boşanmadan 9 gün sonra oldu. Komşuların ihbarını değerlendiren Florida polisi, üvey anneyi ‘çocuğa cinsel istismar’ suçlamasıyla gözaltına aldı.

Sitene Ekle