BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,03
MEDYA

MasterChef'in sinirli şefi Mehmet Yalçınkaya'dan bomba açıklamalar

TV8'de yayınlanan MasterChef Türkiye'nin sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya, yarışma esnasında neden çok sinirli tavırlar sergilediğini açıkladı. Mehmet Şef'i neden bu kadar sinirli? Normal hayatında Mehmet Şef nasıl? İşte yanıtı.

TV8 Ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye kavgalarıyla, şakalarıyla, yemekleriyle Türkiye'nin gündemine oturdu. Mehmet Şef'in çok sinirli olması ise ayrıca konuşulan bir konuydu. Yapılan özel bir röportajda Mehmet Şef'in neden bu kadar sinirli olduğu konuşuldu.

Bu kadar sinir fazla değil mi? sorusuna cevap veren Mehmet Şef: "Biz MasterChef'in temel prensibi ne? Neyine göre oy veriyoruz? Şudur abi moddu! Öyle bir tabak yapacaksın ki bir restoranda gittiğinde bu tabak hem ticari olacak hem yenilebilir olacak hem ekonomik olacak hem mantıklı olacak vs. vs.. modda bu."

Mehmet Şef, mükemmelliyetçi bir yapısı olduğunu ve yarışmacıların hazırladığı yemekleri kendi restoranında sunup sunamayacağını baktığını söyledi. Tabak getiren adam ya kameralara oynuyor yada yanındaki yarışmacıyla makara yapıyor.

CİDDİYETTEN UZAK TAVIRLARA KIZIYOR Tabak beklediği yarışmacıların ciddiyetten uzak tavırlar sergilemesine hayli sinirlendiğini söyleyen Mehmet Şef "Biz adamdan tabak bekliyoruz adam bize saçma sapan tabak getiriyor. Bizim bütün emeklerimiz verdiğimiz bütün eğitimler içerisnde adam bizi hiç dinlemiyor ve saçma sapan bir yemek getirip gülümsüyor."

Sosyal medyada hakkında yazılan yorumlara ise çok güldüğünü dile getiren Mehmet Şef "Asıl olayın kavga etmek olmadığını biz gelen tabağa bakıyoruz. Bazende gerçekten çok sinirlendirilecek yemekler oluyor" dedi.

Mehmet Şef neden sinirlendiğini anlatırken bile sinirlenerek gösterdiği tavırla diğer jüri üyelerini güldürdü.

Sitene Ekle