BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.456,75
GÜNCEL

6 Mart Türkiye Gündemi yeni

6 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu: Kanarya sevenler derneği gibi mi görüyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Suriye'de binlerce insanı katleden bir katil sürüsünü CHP Genel Başkanı 'kanarya sevenler derneği' gibi mi görüyor?" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'na YPG üzerinden topa tuttu.

Binali Yıldırım açıkladı, 'Ulaşım Asistanı' geliyor

AK Parti ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, 'Ulaşım Asistanı' adı verilen projenin 15 milyonu aşkın İstanbullunun vazgeçilmezi halini alacak mobil bir uygulama olacağını duyurdu.

Temel Karamollaoğlu'dan HDP ile ittifak açıklaması

Temel Karamollaoğlu, Şanlıurfa ve Adıyaman'da HDP'nin belediye başkan adaylarını, Saadet Partisi lehine adaylıktan çekmesine ilişkin konuştu. "İttifak yok temas var" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ev alma şartlarını açıkladı

İZMİR'de konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal konut kampanyası hakkında bilgi verdi. Taksitler çok hesaplı, evler ise cumbalı ve fransız balkonlu olacak.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı o sınav ilk kez yapılacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkçe'de 4 dil becerisinin ölçülmesine ilişkin ilk sınavın, bu ayın üçüncü haftasında pilot olarak ortaokul 7. sınıflarda uygulanacağını bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! PKK'ya Kuzey Irak'ta ağır darbe

Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak'ta Zap, Avaşin-Bastab ve Hakurk'a düzenlenen hava harekatında PKK'nın silah depolarının imha edildiğini duyurdu.

Sitene Ekle
Etiketler