BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

500 BİN PAKET KAÇAK SİGARA YAKILARAK İMHA EDİLDİ

Aksaray’da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar ve yol kontrollerinde ele geçirilen çeşitli markalarda yaklaşık 500 bi...

Abone ol

Aksaray’da polis ve jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar ve yol kontrollerinde ele geçirilen çeşitli markalarda yaklaşık 500 bin paket gümrük kaçağı sigara yakılarak imha edildi.
Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Aksaray’da yapılan operasyonlar ve yol denetimleri sırasında 15 gün içerisinde çeşitli markalarda yaklaşık 500 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Ele geçirilen sigaralara el koyan jandarma ve polis ekipleri, soruşturmaların sonuçlanması neticesinde 500 bin paket gümrük kaçağı sigarayı imha etmek üzere boş bir araziye götürdü. Polis ve jandarma ekipleri tarafından kamyondan koliler ve çuvallar halinde indirilen kaçak sigaralar, boş araziye yığıldı. Sigaraların üzerine yanıcı madde döken ekipler, daha sonra ateşe verdiği 500 bin paket kaçak sigarayı imha etti. Kısa bir süre sonra alev alev yanan sigaralardan geriye külleri kaldı.
(İHA)