BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.245,60
HABER /  GÜNCEL

4 Ağustos ehliyet soruları MTSAS/3 sınav cevapları sayfası

Binlerce sürücü adayının girdiği 4 Ağustos ehliyet sınavı yapıldı. Şimdi gözler MEB tarafından açıklanacak ehliyet sınavı soru cevaplarında. Peki 4 Ağustos 2018 ehliyet sınavı soruları ne zaman açıklanacak? Son ehliyet sınavının sorularının en geç 3 iş günü içinde kitapçık türüne göre MEB tarafından açıklanması bekleniyor.

Abone ol

MEB ehliyet sınav soru cevapları yayımlandı mı, 4 Ağustos ehliyet sınavı kitapçık türüne cevaplar ne zaman yayınlanacak soruları sınava giren sürücü adayların gündeminde. Cumartesi günü sınava giren adaylara toplam 50 soru soruldu ve ehliyet sınavı için 2 saat süre verildi. Peki4 Ağustos ehliyet soru cevapları ne zaman açıklanır? İşte, 4 Ağustos ehliyet sınavı hakkında merak edilen detaylar...

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: 2018 yılında 5 defa yapılacak olan ehliyet sınavlarının üçüncüsü 4 Ağustos Cumartesi günü tamamladı. Sonuçların açıklanmasının ardından, sınavda baraj puanını almayı başaran sürücü adayları bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına girmeye hak kazanacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayımladığı sınav takvimine göre ehliyet sınav sonuçları 16 Ağustos 2018 Perşembe günü açıklanacak.

EHLİYET SINAV SORU VE CEVAPLARI YAYINLANDI MI: MEB'in 4 Ağustos'ta organize ettiği ve binlerce adayın sonucunu merakla beklediği sınava ait soru ve cevaplar bakanlık tarafından henüz yayınlanmadı. Söz konusu sınava ait cevap anahtarı yayınlandığı takdirde haberimizden okuyabilirsiniz.

EHLİYET SINAVI BARAJ PUANI NEDİR: Yazılı sınavda baraj puanı 70'dir. Bu yıl ilk olarak 10 Şubat'ta yapılan sınavda; 12 ilk yardım, 23 trafik, 9 motor, 6 tane trafik adabı soruları olmak üzere toplam 50 soruyu adaylar cevapladı. Adaylara yöneltilen 50 sorudan 35 doğru yapanlar, bir sonraki aşama olan direksiyon sınavına girmek için hak kazanabilecek.