BIST 9.891
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.460,00
GÜNCEL

30 Mart Türkiye Gündemi

30 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı seçimden sonra ilk iş...

Erdoğan, "Seçimden sonra ilk iş Suriye meselesini mümkün olursa masada değil, sahada mutlaka çözeceğiz." dedi.

Hulusi Akar ve kuvvet komutanlarından sıfır noktasında denetleme

Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları ile Fırat'ın doğusundaki terör hedeflerine yönelik yapılması planlanan olası harekatın sevk ve idaresinin gerçekleştirileceği İleri Müşterek Harekat Merkezi’nin açılışını yaptı.

43 milletvekili için hazırlanan 83 fezleke Meclis'te

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ve Sezai Temelli'nin de aralarında bulunduğu 43 milletvekili hakkında hazırlanan 83 fezleke Meclis’e gönderildi.

Romanya Başbakanı Dancila'dan Türkiye'nin AB üyeliği hakkında kritik çıkış!

Romanya Başbakanı Viorica Dancila, "Türkiye AB'nin anahtar bir ortağıdır, Romanya Türkiye'nin AB'ye üyeliğini desteklemektedir" açıklaması yaptı.

Meral Akşener'den halka "1 Nisan" uyarısı!

Meral Akşener Şile'de yaptığı konuşmada, "Dostunuzla, akrabanızla kavga etmeyin, kötü olmayın dedim. 1 Nisan'dan itibaren birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Bu bir seçim. Muhtar, belediye başkanı seçeceksiniz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Laf aramızda kazanıyoruz arkadaşlar

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, "İnşallah yarın yeni bir başlangıç olacak. İnşallah demokrasinin pırıl pırıl parladığı bir gün olacak. Çok güzel olacak göreceksiniz. Başaracağız. Laf aramızda kazanıyoruz arkadaşlar.'' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler