BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09
MAGAZİN

Selin Ciğerci'den bomba taşıyıcı anne açıklaması

Sosyal meyda fenomeni Selin Ciğerci Gazeteci Seyhan Erdağ'a evinde ağırlayarak samimi açıklamalarda bulundu. Erdağ'ın sorularını yanıtlayan Selin Ciğerci, düğününden babasının markasına, evlatlık çocuk edinme konusundan taşıyıcı anneye kadar bir çok konuda düşüncelerini anlattı. İşte o açıklamalar.

Gazeteci Seyhan Erdağ, sosyal meyda fenomeni Selin Ciğerci'nin evine konuk oldu. Çiğerci Erdağ'ın sorularına samimi bir şekilde yanıtladı. Nışanlısı Gökhan Çıra ile Ekim ayında dünya evine girecek olan Selin Ciğerci, mekan dahil olmak üzere her şeyin sponsorın üstleneceğini söyledi.

"Düğünümde kazandığım paranın bir kısmını bağışlayacağım"

Düğünümle alakalı kazandığım paraların güzel bir kısmını kimsesiz çocuklara hediye edeceğim. Kamyonla gidip onlara oyuncaklar götürmek istiyorum. Düğünüm için de para vermeyeceğim ve organizasyon şirketim de sponsor hatta makyajım da sponsor hiçbir şeyepara vermiyorum. Ben kazandığım paraların vergisini veriyorum. Kendi kirpik firmam var. Bana gelen her firmadan para da almıyorum istesem alırım. Gökhan'ın giydiği tüm ayakkabılar falan orijinal ama benimkilerin hepsi sahte.

"Gökhan 6 ay peşimden koştı"

Biz Gökhan'la çok eskiden tanışıyoruz. O zaman Galatasaray'da oynuyordu ben çok beğeniyordum. Bir süre mesajlaştık sonra benim hakkımdaki özel durumumu öğrenince görüşmeme kararı aldı. Ben sonra Selin Ciğerci kimliğimi aldım Gökhan'la bir yerde karşılaştık sonra konuşmaya başladık. 6 ay Gökhan peşimden koştu. Ben istemedim çünkü benden 10 yaş küçük. Dışarıda buluştuk sonra ben bunu eve çağırdım ilk gece bende kaldı. Beraber uyuduk. Ben ilişkiye aşksız başladık Gökhan sevdi. Gökhan'ın ailesiyle görüşüyoruz tabi. Düğünde zaten fotoğraflarını görecekler şimdiden koymam ama ailesi beni çok seviyor. Bide ailelerimiz daha tanışmadı. Mayıs ayında bir iftar yemeğinde tanıştıracağız.

"Anne olmak istiyorum ama o çocuğu çok üzerler"

Hayatta istediğim hayallerim hep gerçek oldu. Ben taşıyıcı anne yöntemiyle anne olmak istiyorum ama o çocuk büyüdüğünde sosyal medyada o çocuğu üzecekler. Ben çocuğun geleceğini düşündüğüm için belki benim kadar güçlü olmayabilir.

Özel hayatımı bu kadar paylaşan biri olmasaydım ya da bir köyde yaşasaydım çocuk sahiplenirdim. Ben o çocuğa her şeyi anlatırım pamuklara sarar büyütürüm ama onunla çok uğraşırlar. Benimle senelerdir uğraşıyorlar."

Selin Ciğerci, en beğendiği ünlülerinden Fahriye Evcen, Engin Akyürek ve Engin Öztürk olduğunu söyledi.

Sitene Ekle