BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

3. kuşak kamera karşısında!

Yeşilçam'ın efsane ismi Hülya Koçyiğit ile bir dönem çocuk rollerinde oynayan kızı Gülşah Alkoçlar'dan sonra şimdi de bakın kim kamera karşısına geçiyor..

Abone ol

Hülya Koçyiğit ile torunu Neslişah Alkoçlar da kamera karşısına geçiyor

Yeşilçam'ın efsane ismi Hülya Koçyiğit ile bir dönem çocuk rollerinde oynayan kızı Gülşah Alkoçlar'dan sonra torunu Neslişah Alkoçlar da kamera önüne geçiyor. 28 Şubat'tan itibaren Cine 5 ekranlarında 'Neslişah ile Sağlık' isimli bir program sunacak olan Neslişah Alkoçlar projeyle ilgili şunları söyledi:

- Programım her pazartesi ve salı 18:00-19:00 arası yayınlanacak. 7 aydır haftanın 4 günü Can Gürzap'tan diksiyon dersleri alıyorum. Hastane hastane gezip araştırma yapıyorum. Programın editörlüğünden iç çekimlerine kadar herşeyi kendim yapıyorum.

- Her gün 3 doktor ağırlayacağım. Günde 6 saatimi programıma hazırlanmak için harcıyorum. Konuya hakim olmak için bol bol okuyorum, ameliyatları, konuları araştırıyorum.

- Ben bütün röportajlarımda asla oyuncu olmayacağıma dair ne kadar demeç de versem oyunculuk ve reklamla ilgili çok teklif geliyor. Oyunculuk istemiyorum da reklam tekliflerini değerlendireceğim.