BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

Basınımızda pek fazla bu şekilde gündeme gelmediği için hatırlatma ihtiyacı duyuyorum, yüz milyonlarca euro yatırım yapan türk futbolunun 3 büyük kulübü fenerbahçe, galatasaray ve beşiktaş sezonu kupasız kapattılar. lig bursaya, kupa trabzona gitti, süper kupa da ikisinden birinin ellerinde...

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

Basınımızda pek fazla bu şekilde gündeme gelmediği için hatırlatma ihtiyacı duyuyorum, yüz milyonlarca euro yatırım yapan Türk Futbolunun 3 büyük kulübü Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş sezonu kupasız kapattılar. Lig Bursaya, Kupa Trabzona gitti, Süper Kupa da ikisinden birinin ellerinde yükselecek. Avrupa kupalarından zaten hiç bahsetmiyorum, sadece Galatasaray bu alanda kupalar almayı başarmıştı, şu anda o da dahil 3 büyüklerimiz böyle bir başarıyı yakalamanın çok çok uzağındalar. Bunların kendileri de farkındalar ancak her yıl verilen boş sözler, harcanan paralar, günü kurtarma operasyonları sanırım kendi kendilerini de kandırmalarına neden oluyor.

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

Peki neden böyle oldu kısmına gelirsek, 3 büyükler için 5'er kritik hatalarını aşağıda sizler için yorumladık.

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

Fenerbahçe

3 büyüklerden 5 ölümcül hata

1- Daum'un getirilişi: Aslında çok ta başarısız olduğu söylenemez, ligin ikinci yarısında müthiş bir grafik yakalattı takıma ve son maçta kısmeti yerinde olsaydı şu anda başka şeyler konuşuluyor olabilirdi ancak, Fenerbançe'nin daha önceki acı tecrübelerine ! dayanarak bu riski almaması gerekirdi. Sonuçta herkesin kafasında bir acaba vardı Daum'la ilgili ama sonlara yaklaştıkça artan form grafiği herşeye sünger çektirmişti ki halk tabiriyle dakka 90'da ofsayta düşen yine Fenerbahçe oldu.