BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.491,75
GÜNCEL

21 Mart Türkiye Gündemi

21 Mart 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan yeni müjde: O eksiklik gideriliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Eskişehir'deki mitinginde yaptığı açıklamada, Türkiye için önemli bir eksiklik olan bir projeninin hayata geçirileceğini duyurdu.

Süleyman Soylu açıkladı başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HDP Adana il binasına düzenlenen operasyonla ilgili bomba detaylar paylaştı. 7 ajanda ve paraların ele geçirildiğini söyleyen Soylu, "Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik." dedi.

Fatih Dönmez: Hidrolik çatlatma yöntemiyle ilk defa petrol keşfi yaptık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Diyarbakır'da yerin 3 bin 500 metre altı çatlatılarak... Türkiye petrolleri tarihinde ilk defa bu yöntemle petrol keşfi yaptık" açıklaması yaptı.

E-Devlet üzerinden 5 yeni hizmet milyonları ilgilendiren düzenlemeler

E-Devlet Kapısı üzerinden 5 yeni hizmet daha kullanıma açıldı. E-Devlet Kapısı üzerinden, "risk merkezi raporu" başvurusu, "adıma tescilli araç", kalfalık, ustalık, usta öğrencilik ve iş yeri açma belgesi sorgulamaları ile elektrik ve doğal gaz işlemleri yapılabilecek.

NATO'nun en güçlü 10 ordusu Türkiye listede kaçıncı sırada?

NATO'nun en güçlü orduları sıralaması belli oldu. 'Global Firepower' isimli internet sitesi hazırladığı listeyle NATO'nun en güçlü orduya sahip 10 ülkeyi belirledi. NATO üyesi Türkiye 4. sırada listede yer aldı.

ABD İsrail'in en iyi dostu İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin'den dikkat çeken sözler

İSRAİL'e giden ABD Dışişleri Bakanı Pompeo, İsrail Cumhurbaşkanı Rivlin ile bir araya geldi. Görüşmenin başında Pompeo'ya "İsrail'in en iyi dostu" diye seslenen Rivlin, onun güçlü desteğine çok değer verdiklerini belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler