BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

TC Candler, her yıl Aralık ayında yılın en güzel yüzleri listesini yayınlıyor. Aylar öncesinden başlayan oylama ile seçilen en güzel 100 yüz bu yıl da belirlendi.

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

TC Candler, her yıl Aralık ayında yılın en güzel yüzleri listesini yayınlıyor. Aylar öncesinden başlayan oylama ile seçilen en güzel 100 yüz bu yıl da belirlendi. Listede hemen her milleten kadın var. Popüler kültürden şarkıcılar oyuncular ve fenomenler arasında olan ve yüzleri çok beğenilen genç kadınlar listesi oylama ile belirleniyor. İşte TC Candler'ın 2017'de binlerce adayın arasından belirlediği en güzel yüzler... Taylor Hill: Victoria’s Secret’ın güzel meleği Taylor Hill, Instagram’daki takipçi sayısının 5 milyona ulaşmasını paylaştığı fotoğraf ile kutlamıştı.

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

TC Candler, her yıl Aralık ayında yılın en güzel yüzleri listesini yayınlıyor. Aylar öncesinden başlayan oylama ile seçilen en güzel 100 yüz bu yıl da belirlendi. Listede hemen her milleten kadın var. Popüler kültürden şarkıcılar oyuncular ve fenomenler arasında olan ve yüzleri çok beğenilen genç kadınlar listesi oylama ile belirleniyor. İşte TC Candler'ın 2017'de binlerce adayın arasından belirlediği en güzel yüzler... Lupita Nyong'o: Kenyalı oyuncu Lupita Nyong'o Amerikan People dergisi tarafından "Dünyanın en güzel kadını" seçilmişti. Her yıl dünyanın en güzel kadınlarını belirleyen dergi, bu ödüle 2014'te Nyong'o'yu layık gördü.

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

TC Candler, her yıl Aralık ayında yılın en güzel yüzleri listesini yayınlıyor. Aylar öncesinden başlayan oylama ile seçilen en güzel 100 yüz bu yıl da belirlendi. Listede hemen her milleten kadın var. Popüler kültürden şarkıcılar oyuncular ve fenomenler arasında olan ve yüzleri çok beğenilen genç kadınlar listesi oylama ile belirleniyor. İşte TC Candler'ın 2017'de binlerce adayın arasından belirlediği en güzel yüzler... Jennie Kim: Jennie Kim daha çok bilinen sahne adıyla Jennie Güney Kore'de aktif rapçı.2016 yılında YG Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli kız grubu Black Pink'in bir üyesi olarak çıkış yapmıştır.

2017'nin en güzel yüzüne sahip 20 kadını

Yael Shelbia TC Candler, her yıl Aralık ayında yılın en güzel yüzleri listesini yayınlıyor. Aylar öncesinden başlayan oylama ile seçilen en güzel 100 yüz bu yıl da belirlendi. Listede hemen her milleten kadın var. Popüler kültürden şarkıcılar oyuncular ve fenomenler arasında olan ve yüzleri çok beğenilen genç kadınlar listesi oylama ile belirleniyor. İşte TC Candler'ın 2017'de binlerce adayın arasından belirlediği en güzel yüzler...