BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.441,88

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

Bir yılı geride bırakıyoruz. 2017 yılı magazin skandallarının bol olduğu bir yıl oldu. Bunun dışında herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanmadı değil. İşte 2017'ye damga vuran magazin olayları...

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

Bir yılı geride bırakıyoruz. 2017 yılı magazin skandallarının bol olduğu bir yıl oldu. Bunun dışında herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanmadı değil. Murat Başoğlu'nun öz yeğeniyle yaşadığı iddia edilen ensest skandalı, Vatan Şaşmaz cinayeti, Gülben Ergen - Erhan Çelik boşanması, Adriana Lima-Metin Hara aşkı, Tuba Büyüküstün'ün sevgilisi Umut Evirgen'in korumalarının, kendilerini görüntüleyen muhabiri gasp etmesi 2017 yılında en çok konuşulan magazin olayları olarak akıllara kazındı. İşte 2017'ye damga vuran magazin olayları...

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

MURAT BOZ VE ESER YENENLER'İN KAÇAMAĞI ; Murat Boz, Emirgan’daki bir mekanda Eser Yenenler ve ortak arkadaşlarıyla buluştu. Gruba ilerleyen saatlerde, yarışmacısı oldukları moda programı ile tanınan Nihal-Bahar Candan kardeşler ile Özge Bitmez eşlik etti. Grup, mekândan gece yarısı ayrı ayrı çıktı. Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, güzelleri kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi. Ekip eğlenceye, Yenenler'in Levazım’daki villasında verdikleri partiyle devam etti. Sabaha kadar süren parti bitimi villadan ayrılan Candan kardeşler ile Bitmez, karşılarında muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Bu sırada sitenin güvenlik görevlileri basın mensuplarını tehdit etti. Gazetecilerin geldiğini öğrenince kapıdan geri dönen Murat Boz ise geceyi Yenenler'in evinde geçirdi. Bu olaydan sonra Aslı Enver, Murat Boz'dan ayrıldı. Ancak çift bir süre sonra barıştı.

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

BURAK ÖZÇİVİT İLE FAHRİYE EVCEN EVLENDİ ; Fahriye Evcen 3,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Burak Özçivit ile 29 Haziran'da evlendi. Fahriye Evcen'in nikah esnasında giydiği gelinlik ve Burak Özçivit'in damatlığı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Sosyal medyada yayınlanan ilk karelerin ardından, kullanıcılar yeni çiftin gelinlik ve damatlığı için geçen yıl dünya evine giren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'dan esinlenildiğini iddia etti. Fahriye Evcen'in ve Neslihan Atagül'ün gelinliklerinin ve saç modellerinin neredeyse aynı olduğu yorumları yapıldı.

2017'de neler olmadı ki say say bitmiyor!

ECE ERKEN'İN FLÖRTÜ EVLİ ÇIKTI ; 2015 yılında Serkan Uçar'dan boşanan Ece Erken'in yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Erken, New York Havalimanı'nda işadamı Nazım Torbaoğlu ile görüntülendi. Çıkan bu haberden sonra ünlü sunucudan açıklama geldi. Erken, "Birbirimizi tanıma aşamasındaydık ama olmadı" dedi. Ancak Torbaoğlu'nun evli olduğu ortaya çıktı. Eski model Songül Yıldırım, "Nazım Torbaoğlu evlidir, ayrıca benimle de 10 yıldır ilişkisi vardır" dedi.Bu açıklamadan sonra Ece Erken büyük bir şok yaşadığını söylerek şunları dile getirdi: Bana 'evli değilim, sevgilim yok' dedi. İlişkim başlamadan bitsin istedim. Nazım Torbaoğlu'nun 2 yıl önce boşandığını biliyorum. Bir adamın boşanma davası ediyor olsa bile o adamla beraber olmam. Ece Erken'in açıklamalarından sonra Nazım Torbaoğlu da sessizliğini bozdu. Torbaoğlu, boşanma davasının sürdüğünü ve yarın son celsesinin görüleceğini söyledi. İşadamı, "Ece Erken evli olduğumu bilmiyordu, gerçeği kendisinden sakladım" dedi. Ancak ikili bir süre sonra yine beraber görüntülendi ve ilişkilerini sürdürme kararı aldı.