BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,99
ALTIN 2.446,59

2007 böyle geçti

2007 böyle geçti

Yılın hayaleti: castro'yu bir chavez gördü iktidarı boyunca cıa destekli 200 kadar suikasttan kurtulduğu söylenen küba’nın 48 yıllık lideri fidel castro 2007’de de azrail’le köşe kapmaca oynarken yılın hayalet figürü oldu.

2007 böyle geçti

YILIN HAYALETİ: Castro'yu bir Chavez gördü İktidarı boyunca CIA destekli 200 kadar suikasttan kurtulduğu söylenen Küba’nın 48 yıllık lideri Fidel Castro 2007’de de Azrail’le köşe kapmaca oynarken yılın hayalet figürü oldu.

2007 böyle geçti

YILIN NÜKLEER DANSI: İran’ın Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad önce, "Sizlere iyi nükleer haberlerim var" dedi... Ardından nisan ayında ’bombasını’ patlattı: "Artık nükleer kulübe girdik. Nükleer santrallerde yakıt için kullanılan uranyum zenginleştirmeyi başardık..." Bu haber BM üyesi ülkeleri endişeye sevk ederken, İran’da festival havası yarattı. İranlı dansçıların eski Pers medeniyetini hatırlatan ’nükleer dans figürleri’ hafızalara kazındı.

2007 böyle geçti

YILIN FIRÇASI: Chavez, kes sesini! bu sözler bir Kral’dan bir Cumhurbaşkanı’na gitti. Kasım ayındaki İbero-Amerika zirvesinde, eski İspanya Başbakanı’na "Faşist" deyip yüklenen Venezüela lideri Chavez’e, İspanya Kralı Juan Carlos böyle bağırıp salonu terk etti.

2007 böyle geçti

YILIN ÖZLÜ SÖZÜ: İran’da eşcinsel yok ’Aslında Yahudi soykırımı yok’ diyerek dünyayı şaşırtan İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, New York’taki prestijli Columbia Üniversitesi’ni ziyaretinde sarf ettiği "İran’da eşcinsel yok" sözleri ile akıllara kazındı.