BIST 9.769
DOLAR 32,57
EURO 35,02
ALTIN 2.435,50
GÜNCEL

19 Şubat Türkiye Gündemi

19 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Binali Yıldırım İstanbul'da : 'Borcumuzu ödemek için geldik'

Ankara'dan İstanbul'a Yüksek Hızlı Tren ile gelen Binali Yıldırım'ı basın ordusu karşıladı. Yıldırım, "Gelmemiz gereken yere geldik. " dedi.

Nöbetçi noter uygulaması başlıyor Abdülhamit Gül açıkladı

Çok yakın zamanda nöbetçi noter uygulaması ülkemizde de uygulanmaya başlayacak. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül konuyla ilgili bir son dakika açıklaması yaptı.

Çevre Bakanı Murat Kurum'dan 81 ile genelge

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum imzasıyla, en riskli alanların 3 ay içinde Bakanlığa bildirilmesi gerektiğiyle ilgili 81 ile genelge gönderildi.

HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'ye son dakika soruşturma

Van Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli hakkında bir etkinlikte yaptığı konuşmayla ilgili iki ayrı suçtan soruşturma başlattı.

Rusya'dan ABD'ye şok suçlama! ABD Suriye'de yeni bir devlet kuracak

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD'nin Suriye'den çekilme kararıyla ilgili son dakika açıklamalar yaptı. ABD'yi bölgede yasa dışı adımlar atmaması konusunda uyaran Lavrov ABD'nin Suriye'deki amacının ülkeyi bölmek ve Fırat'ın batısında devlet benzeri bir yapı oluşturmak olduğunu öne sürdü.

ABD'den Uygur Türkleri'yle ilgili şok açıklama! Gözler Çin'e döndü

Çin 2017 Nisan’ından bu yana, 800,000 ila 2 milyon Uyguru ve diğer Müslüman azınlık gruplarına mensup kişileri “toplama kamplarında” göz altında tutuyor

Sitene Ekle
Etiketler