BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.496,71
GÜNCEL

16 Şubat Türkiye Gündemi

16 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Akar: Güvenli bölgenin emniyeti Türkiye tarafından sağlanmalı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD'li çok sayıda önemli isimle kritik görüşmeler gerçekleştirdi. Akar, Türkiye'nin, güney sınırı boyunca bir terör koridoru oluşturulmasına asla izin verilmeyeceğini tekrar ifade etti.

Edoğan duyurdu: 30 yıllık beklenti sona eriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ataşehir Mitingi'nde halka hitap etti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Sizlere bir de müjde vermek istiyorum'' diyerek ''Yenisahra, Barbaros 5000'lik ve 1000'lik ölçeklik imar planlarını çıkardık" dedi.

Bakan Soylu: " 15 bin gitti sadece 700 kaldı"

Süleyman Soylu, "Dağlarımıza 15 bin terörist yığdılar. Kahraman askerimiz, polisimiz, jandarmamız, özel harekatımız, korucumuzla beraber, 15 bin gitti sadece 700 kaldı. ” dedi 

MHP 20 belediye başkan adayını daha açıkladı

MHP, 3'ü ilçe, 17'si belde olmak üzere 20 belediye başkan adayını daha açıkladı.

İran Devrim Muhafızları intikam için izin istedi

İran Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Tümgeneral Caferi, "İntikam operasyonları için Cumhurbaşkanı'ndan izin istiyoruz. Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nden intikam alacağız." dedi.

İzmir kabusu yaşıyor! O evler için de tahliye kararı

İzmir'in Bornova ilçesinde heyelan nedeniyle hasar gören 12 ev tahliye edildi. Alınan bilgiye göre, ocak ayında görülen yağışların ardından yerde çatlakların oluştuğu Eğridere Mahallesi'nde 11 Şubat tarihinde çatlakların büyümesi üzerine AFAD ekipleri önlem aldı.

Sitene Ekle
Etiketler