BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
GÜNCEL

15 yaşına kadar kız, sonrasında erkek gibi yaşıyorlar!

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde çift cinsiyetli olarak dünyaya gelen 12 kişi yaşadıkları zorlukları anlattı. Hiç aşık olmadıklarını belirten Aliye Ç. 'Ne aşkı vajinamızın içinde penis var.' dedi.

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi Akyarı Mahallesi'nde 12 kişi, çift cinsiyetli (hermafrodit) dünyaya geldi. Bu kişilerden 3'ü erkek olmak için operasyon geçirirken, sadece 1'i kadın olmak için ameliyat oldu. Kimlikleri pembe, ancak görüntüleri ile erkek olan köylüler, ortalama 15 yaşına kadar kadın gibi yaşarken, sonrasında saçlarını kestirip kadın kıyafetlerini çıkartarak erkek gibi yaşamayı tercih etti.

Antalya kent merkezine 185, Gündoğmuş ilçesine 35 kilometre uzaklıkta yer alan Akyarı Mahallesi, çift cinsiyetli kişilerin çokluğuyla dikkati çekiyor. İlk çift cinsiyetliler garipsenirken, daha sonra sayının artmasıyla bu durum olağan karşılandı. Mahallede bugüne kadar 12 kişi çift cinsiyetli oluşlarını çekinmeden ifade ederken, bunlardan 2'si yaşamını yitirdi. Mahallede yaşayanlar, sayının daha fazla olduğunu, ancak bazı kişilerin bu durumlarını gizlediğini kaydetti. Bu kişilerden 4'ü köylerinde yaşamaya devam ederken, geri kalanlardan 4'ü Alanya'da, 2'si ise İstanbul'da yaşamlarını sürdürüyor. Köydeki 12 kişiden 3'ü erkek olmak için operasyon geçirirken, sadece 1'i kadın olmak için ameliyat oldu. Geri kalanlar durumlarının Allah'ın takdiri olduğunu belirterek tedavi olmadı.

Sitene Ekle
Etiketler