BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

15 Temmuz gazisi yeniden ameliyat edildi

Sakarya'da FETÖ'nün darbe girişimine tepki göstermek için gittiği Sakarya Valiliğinde darbeci askerlerin silahından çıkan kurşunla yaralanan Ali Önkol, yeniden ameliyat edildi

Abone ol

SAKARYA'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine tepki göstermek için gittiği valilikte yaralanan muhasebeci 26 yaşındaki Ali Önkol'a tamamlayıcı ameliyat yapıldı.

Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Altıntoprak, Ali Önkol'a, 15 Temmuz gecesi acil şartlarda ameliyat edildiği için yeniden müdahalede bulunulduğunu ve ameliyatın başarılı olduğunu söyledi.

ÜÇ GÜN YOĞUN BAKIMDA KALMIŞTI

Bu arada, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mutlu Işıksu, hastanenin genel cerrahi klinik idari sorumlusu Prof. Dr. Fehmi Çelebi, hastane yöneticisi Doç. Dr. Yakup Tomak ve diğer hastane yöneticileri ameliyat sonrasında Önkol'u ziyaret etti. 

Ali Önkol, darbe girişimine tepki göstermek için gittiği Sakarya Valiliğinde açılan ateş sonucu kasığından ve kalçasından yaralanmış, SAÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 3 gün yoğun bakımda kalmıştı.