BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
GÜNCEL

15 Şubat Türkiye Gündemi

15 Şubat 2019 son 24 saat haber bülteni...

Erdoğan'dan HDP'li vekile tepki: Bedelini ödeyecekler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa'da polisin elini ısıran HDP'li vekile çok sert tepki gösterdi. Erdoğan ''bunların hesabını soracağız, bedelini ödeyecekler'' dedi.

Çavuşoğlu'dan YPG mesajı: Öyle de böyle de temizleyeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Bugüne kadar Afrin'de, Fırat Kalkanı'nda nasıl teröristleri temizlediysek DEAŞ, PKK, YPG, El Nusra fark etmez terörist teröristtir. Bundan sonra da sınırımızın ötesindeki YPG, PKK teröristlerini temizleyeceğiz. Öyle de böyle de temizleyeceğiz, bunun kaçarı, alternatifi yoktur" dedi.

MHK Başkanı belli oldu Sabri Çelik kimdir?

Geçtiğimiz günlerde Yusuf Namoğlu'nun Merkez Hakem Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılması sonucu yeni MHK başkanı Sabri Çelik oldu.

Nicolas Maduro'dan bomba çıkış! ABD ile gizlice görüştük

Dünyanın gözünü çevirdiği Venezuela'yla ilgili ilginç gelişmeler yaşanıyor. Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Dışişleri Bakanı Jorge Arreaza ile ABD'nin Venezuela Özel Temsilcisi Elliott Abrams'ın New York'ta gizlice görüştüğünü söyledi.

Hulusi Akar'dan flaş 'güvenli bölge' açıklaması!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "ABD’nin Suriye’den çekilmesinden sonra oluşacak boşluk, teröristler için güvenli bölge haline gelmemelidir. Güvenli bölgede sadece Türkiye olmalıdır" dedi

Soylu: PKK, PYD ve DEAŞ bunların hepsi bir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "100 tane DEAŞ’lının serbest bırakılması karşılığında PYD’den bombayı getirip, o büyükşehirimizde patlatacaklardı. PYD, PKK talimat vermiş. Bunların hepsi bir" dedi.

Sitene Ekle
Etiketler